Samsung će predstaviti Galaxy S7 21. veljače

Samsung će predstaviti Galaxy S7 21. veljače

Unpacked event od Samsunga pokazati će nove pametne telefone od kompanije, među kojima bi trebao biti i Galaxy S7 i S7 Edge.

Samsung je službeno potvrdio da će se njegovo događanje Samsung Galaxy Unpacked 2016 - The Next Galaxy, održati 21. veljače 2016. u 19:00 sati po našem vremenu u Barceloni. Iako se malo toga službeno zna, glasine o novim detaljima novog Samsungovog mobitela sve više izlaze. Galaxy S7 i S7 Edge neće previše mijenjati dizajn u odnosu na prošli model, ali bi mogli uključiti ponovno microSD slot.

Što se tiče funkcija, kruže glasine da će imati veći ekran od 5,1-inčnog Galaxy S6,puno manju cijenu nego S6 te da će dolaziti u dvije verzije (sa zakrivljenim i ravnim ekranom). Prema CNetu navodi se kako bi mogao imati svoju verziju Appleovog 3D toucha i otključavanje putem skeniranja oka. Dokumenti federalne komunikacijske komisije navode kako će S7 Edge imati 3,600 mAh bateriju i konekcije LTE, Wi-Fi ac, Bluetooth i NFC. Među opcijama spominju se vodootpornost i uvijek uključeni ekran.

Od specifikacija navode se jedino 5,1-inčni ekran za S7 i 5,5-inčni ekran za S7 Edge. Primjećen je u crnoj i sivoj boji, te od danas i u zlatnoj boji.

Svoj Unpacked event na godišnjem Mobile World Congress u Barceloni Samsung će prenositi i uživo na sam dan eventa. Za sada je na Youtubeu objavljen samo teaser trailer. Za 11-ak dana znat će se i službeno informacije o kompanijinom novom flagshipu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung će predstaviti Galaxy S7 21. veljače - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.