Apple u ožujku planira predstaviti iPhone 6c i Watch 2

Apple u ožujku planira predstaviti iPhone 6c i Watch 2

Izvor tvrdi da će Apple u ožujku iduće godine održati događanje na kojem će predstaviti nove uređaje.


Još početkom prošlog mjeseca krenule su glasine u kojima se govori da Apple radi na 4-inčnom iPhoneu koji će korisnicima predstavljati još povoljniju alternativu "premium" telefonima. Najnovija glasina tvrdi da će njegovo lansiranje uslijediti u ožujku 2016.

Citirajući "pouzdan izvor blizak Appleu", 9to5mac tvrdi da će Apple u ožujku održati event na kojem će predstaviti telefon koji će se vjerojatno zvati iPhone 6c. Uz njega će ujedno predstaviti i drugu generaciju svojih pametnih Apple Watch satova.

Isti izvor kaže da će iPhone 6c koštati između 400 i 500 dolara, odnosno 2.816 i 3.520 kn, što ima za posljedicu i micanje nekih opcija. Manji mobitel tako neće posjedovati 3D Touch, no na njemu će ostati podrška za Apple Pay i Touch ID. Uređaj bi se trebao pojaviti s metalnim kućištem, u širokoj paleti boja, s iOS 9 operativnim sustavom.

Što se tiče Watch 2 sata, izvor kaže da na njemu neće biti posebno velikih promjena. Glavna poboljšanja će donijeti redizajnirani ugrađeni senzori za bolju preciznost. Dizajn bi trebao biti sličan prvoj generaciji, no izvor kaže da Apple želi u sat ugraditi GPS senzor, koji će biti koristan za poboljšanja pri trčanju i mjerenju udaljenosti. Watch 2 bi trebao imati istu cijenu kao i postojeći model.

Naš test iPhonea 6S+ možete pročitati ovdje

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Apple u ožujku planira predstaviti iPhone 6c i Watch 2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.