Samsungov Galaxy S7 najavljen za siječanj sljedeće godine

Samsungov Galaxy S7 najavljen za siječanj sljedeće godine

Iako je njihov prethodni flagship Galaxy S6 i S6 edge izašao u travnju ove godine, glasine kruže da će sljedeći flagship bit najavljen početkom sljedeće godine.

Korejske novine ETNews jučer su izdale izvješće koje govori kako bi Galaxy S7 trebao biti najavljen u siječnju sljedeće godine, i to u "premium" i "sub-premium" modelu. Kao datum najave spominje se 19.siječnja, što je oko dva tjedna prije početka MWC-a. Isti takav slučaj je bio i s Galaxy Note 5, koji je najavljen dva tjedna prije uobičajenog datuma.

U izvješću se još spominje implementiranje ePoP čipa koji integrira sve važne senzore u jednoj jezgri, navodiSammobile. Iako za sada nema nikakvih službenih potvrđenih informacija, novi flagship se razvija pod kodnim imenom "Project Lucky" te se navodi mogućnost s dva modela procesora, Snapdragonom 820 i osmojezgrenim Exynosom. 

Najnovije izvješća govori kako će biti od magnezijske građe i stakla i kako će imati SABRE 9018AQ2M čip od ESS Technology kompanije, koji donosi impresivni zvuk.
Kako bilo da bilo, prije same najave u siječnju bit će sve više biti glasina i informacija o novom Galaxyu S7. Prethodne modele, S6 i S6 Edge, recenzirali smo u Vidi br. 229, a recenzije možete pronaći i ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsungov Galaxy S7 najavljen za siječanj sljedeće godine - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.