Novi VIDI 322 donosi najbolji PC za početak 2023. godine

Novi VIDI 322 donosi najbolji PC za početak 2023. godine

S kojim top uređajima krenuti u novu godinu, što predviđaju lideri hrvatskih top tech tvrtki, koji je najbrži mainstream procesor današnjice?

Poštovani čitatelji, sretna vam nova 2023. godina! Ukoliko ste lijepo proslavili oproštaj od stare godine i napunili baterije za novu, spremni ste vidjeti što smo vam pripremili za prvi ovogodišnji broj časopisa VIDI br. 322.

Dodatno, od ovog broja svi kupci časopisa VIDI imaju pravo na pristup mobilnoj VIDI aplikaciji što im je sada omogućeno u paketu s kupljenim VIDijem, na način da se jave mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a mi ćemo im poslati kupon za pristup.

Za novi broj smo prikupili monstruozne hardverske komponente i od njih složili PC koji bi vam trebao osigurati najveće moguće performanse tijekom čitave godine. Pored toga, lideri hrvatskih top tech kompanija otkrivaju nam svoja predviđanja za ovu godinu, a tu je i pregled najnaprednijih hrvatskih IT rješenja. Nego, ako još niste donijeli prve novogodišnje odluke o tome koji ćete hardver ili gadgete nabaviti, mi ćemo vam pomoći i u tome.

Ukratko, vjerujemo da ćete u ovom broju Vidija pronaći brojne sadržaje koji će vam biti jako zanimljivi i korisni, a među brojnim temema izdvajamo:

 

Ultimativni novogodišnji PC

 

2.jpg

U ovoj temi nismo bili spremni na kompromise niti nas je zanimala krajnja cijena. Jednostavno smo uzeli najjači hardver složen oko Core i9 13900K procesora i nove moćne RTX 4080 grafičke kartice, kako bismo složili računalo koje žari, pali i gazi sve pred sobom.

 

Najbrži mainstream procesori današnjice

 

3.jpg

Usporedili smo trenutno najmoćnije mainstream desktop procesore, Core i9 13900K i Ryzen 9 7950X. Zen 4 protiv Raptor Lakea! Saznajte koji odnosi pobjedu i titulu najbržeg mainstream procesora današnjice.

 

Novogodišnje tech odluke

 

5.jpg

Umjesto obećanja o gubitku kilograma i zdravijoj prehrani zavukli smo ruke u pretinac novogodišnjih želja koje se baziraju na tehnologiji. Kroz više kategorija izdvojili smo ponajbolje uređaje s kojima bezbrižno možete zakoračiti u novu godinu.

 

Pregled nagrađenog hardvera godine

 

6.jpg

Stotine uređaja prođe kroz Vidilab testni laboratorij svake godine. Oni najbolji u našim testovima zaslužuju markice poput Vidi preporuka, Hot Stuff, Grand Prix ili Best Buy. Na jednom smo mjestu prikazali sav najbolji hardver iz prošle godine.

 

Pregled naprednih hrvatskih IT rješenja za 2023.

 

4.jpg

Podatkovni centri kao oslonci IT infrastrukture, cloud usluge te napredna rješenja i trendovi mijenjaju način rada kompanija, koje se sve više okreću digitalizaciji.

 

VIDI X radionica: Proširivanje pinova uz Dasduino Core

 

8.jpg

Vidi Project X mikroračunalo ima mnoštvo mogućnosti out-of-the-box. U ovoj radionici proširili smo dostupne pinove uz Dasduino Core kontroler.

 

PC PLAY Specijal: Pregled TOP 10 igara za 2023. godinu

 

9.jpg

Naš iskusni gaming urednički tim odabrao je deset apsolutno najboljih igara različitih žanrova koje ćete po mišljenju PC Playevaca igrati do besvijesti u nadolazećoj godini na više platformi. Uz to vam donosimo i recenziju odlične igre Evil West.

 

CEO predictions

 

7.jpg

Lideri ponajboljih i najuspješnijih hrvatskih tech kompanija predviđaju trendove za 2023. godinu.

 

Uz ove teme donosimo vam i odličnu novu VIDI X radionicu, programersku temu u kojoj vam otkrivamo što donosi PureBasic 6.00 kojeg nazivaju Basicom za 21 stoljeće, a tu su i zanimljive hardverske i softverske recenzije, vijesti iz svijeta, regije i znanosti, Vidi doktor, kao i najnovija Makova kolumna u kojoj ćete saznati kakvi su fashion trendovi u novim skafanderima za šetnje svemirom i Mjesecom.

VIDImo se!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 322 donosi najbolji PC za početak 2023. godine - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.