Novi VIDI 313 na kioscima! Najbolji i najisplativiji pametni telefoni

Novi VIDI 313 na kioscima! Najbolji i najisplativiji pametni telefoni

Deset najboljih mobilnih telefona

VIDI vam otkriva koji su trenutno najbolji pametni telefoni u Hrvatskoj i isplati li se zbog cijena grafičkih danas za gaming više kupiti laptop nego desktop PC.

U novom broju časopisa VIDI 313 za travanj donosimo vam nekoliko vrlo zanimljivih tema među se ističu usporedni test 10 najboljih telefona koje trenutno možete kupiti u Hrvatskoj, hardverska tema o gaming dvoboju laptopa i desktop računala te vrlo važan "savjetnik" o zaštiti vas i vaše skupocjene elektronske opreme od električnog udara, o čemu se u posljednje vrijeme jako malo priča, a trebalo bi.

Iz novog broja časopisa VIDI br. 313 izdvajamo:

 

Usporedni test flagship pametnih telefona

 

1

Usporedno smo testirali deset trenutačnih flagship modela najrazvikanijih proizvođača i uz poseban fokus na performanse odabrali najbolje i najisplativije

 

TEMA: Zaštita od električnog udara

 

2

Kako smanjiti mogućnost ili u potpunosti spriječiti strujni udar ili požar uslijed neispravnih instalacija te izbjeći druge opasnosti od struje? Pogledajte koje su mjere predostrožnosti za električne uređaje i instalacije.

 

Gaming dvoboj: Laptop Vs. Desktop

 

3

Usporedili smo high-end gaming laptop s najnovijim gaming desktop PC računalom kako bismo vidjeli tko odnosi pobjedu u ovom nesvakidašnjem gaming okršaju. S obzirom na cijene grafičkih kartica ova tema je doista zanimljiva.

 

How to: VIDI X kao MP3 player

 

4

Obožavaš glazbu i želiš da VIDI X reproducira besprijekorno ugodan zvuk Hi-Fi glazbe omiljenih ti MP trica? Ništa lakše. Samo korak po korak slijedi upute kako bi otkrio gotovo sve zvučne mogućnosti VIDI X mikroračunala.

 

PC Play Recenzija: Gran Turismo 7

 

5

Gran Turismo je u svojih dvadeset i pet godina postao sinonim za simulacije automobilističkih utrka. Sedmica potvrđuje titulu svevremenskog kralja žanra.

 

Programiranje: Memgraph baza podataka

 

6

Otkrivamo vam što sve možete raditi s Memgraphom i donosimo intervju s jednim od suosnivača hrvatskog startupa čiji softver za baze podataka koriste neke od najvećih tvrtki u svijetu.

 

Sajmovi: MWC 2022

 

7

Posjetili smo Barcelonu i donosimo vam opširni izvještaj s najvećeg svjetskog sajma mobilne tehnologije.

 

Croatian Tech Executives Predictions

 

8

Lideri ili ključni ljudi hrvatskih tehnoloških kompanija podijelili su s nama svoja predviđanja za nadolazeće razdoblje.

 

Hardver test: Panasonic Lumix GH6

 

9

U našem testu otkrivamo je li ovo najbolja kamera s mikro 4/3 senzorom do sada i koliko joj doprinose nove napredne funkcije.

 


Uz sve to donosimo vam i brojne druge zanimljive teme, rubrike i testove hardvera i softvera, vijesti iz svijeta, regije i znanosti, a broj prema već ustaljenom načelu zatva kolumna našeg Maka koji će vam reći što će se desiti uslijed „svemirskog razvoda“ Rusije s ISS-om.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 313 na kioscima! Najbolji i najisplativiji pametni telefoni - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.