Novi VIDI 311: Najbolji gaming monitori i Top hrvatske aplikacije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi VIDI 311: Najbolji gaming monitori i Top hrvatske aplikacije

Novi VIDI 311: Najbolji gaming monitori i Top hrvatske aplikacije

U novom Vidiju smo se igrali na velikim monitorima, upravljali robotom pomoću VIDI X mikroračunala, testirali najjači Intelov procesor...

U novom broju časopisa VIDI br. 311 za veljaču 2022. godine donosimo vam veliki test gaming monitora velikih dijagonala i frekvencija osvježavanja na kojima vam čudovišta, oružja i projektili nikada neće treperiti, a među posebno zanimljivim temama izdvajamo i naš tradicionalni izbor TOP 50 hrvatskih mobilnih aplikacija za ovu godinu, od kojih će se mnoge naći na vašim telefonima jer su korisne, pametne i jako dobro napravljene.

Iz tema novog broja Vidija izdvajamo:

 

Usporedni test gaming monitora

 

1 VIDIClanakVelika

Moderni gaming monitori donose sve više frekvencije osvježavanja i sve bolju kvalitetu slike. Provjerili smo kakva je ponuda s posebnim naglaskom na popularnu klasu 27-inčnih 1440p 144hz+ monitora.

 

Hardver recenzija: Intel Core i9-12900K

 

Komponente 1

Testirali smo opaki Intelov procesor koji donosi odlične performanse u svim vrstama primjena, od gaminga do rada u kreativnim aplikacijama. Uz veliki broj jezgri i visoke taktove dolazi i povećanje radne temperature.

 

Reportaža: CES 2022 Las Vegas

 

2 VIDIClanakVelika

Pogledajte koje su tehnologije i proizvodi obilježili najveći tehnološki sajam na svijetu koji se nakon dvije godine napokon održao u fizičkom obliku. Ovdje ćete vidjeti i koji će tehnološki trendovi obilježiti ovu godinu i možda još poneku koja dolazi iza nje.

 

Top 50 hrvatskih mobilnih aplikacija

 

3 VIDIClanakVelika

U našem tradicionalnom izboru top 50 najboljih hrvatskih mobilnih aplikacija odabrali smo one koje su najkorisnije i najbolje napravljene.

 

VIDI X Radionica: Hexapod robot

 

4 VIDIClanakVelika

Iskoristili smo VIDI X miniračunalo za upravljanje još jednim originalnim hrvatskim proizvodom, Stemi hexapod robotom. Iz ove radionice naučiti ćete kako VIDI X povezati s drugim mikrokontrolerima i omogućiti im da surađuju na istom projektu.

 

Serious Sam: Siberian Mayhem

 

6 VIDIClanakVelika

Ruski nezavisni Timelock Studio u suradnji s hrvatskim Croteamom donosi nam nove avanture Sama Stonea kojeg će razvaljivanje alienskih čudovišta ovoga puta odvesti u tundre Sibira.

 

Programiranje: Mongo DB

 

8 VIDIClanakVelika

MongoDB se kao najpoznatiji predstavnik baza dokumenata već dosta vremena nalazi na globalnom vrhu popisa najpopularnijih baza podataka.

 

Sci-Tech vijesti

 

7 VIDIClanakVelika

Pohrana energije na dnu mora i najnovija otkrića Ruđerovaca koja pružaju veliki doprinos u razvoju lijekova budućnosti.

 

Sve to i puno toga više pronaći ćete u Vidiju za veljaču 2022. VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 311: Najbolji gaming monitori i Top hrvatske aplikacije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.