Novi VIDI 305-306: Novi PC build i bolje performanse uz DLSS/FSR

Novi VIDI 305-306: Novi PC build i bolje performanse uz DLSS/FSR

Novi broj: Ljetna zvijer za žestoku jesen

U novom broju Vidija donosimo vam slaganje opake PC zvijeri, trikove koji poboljšavaju igre bez nove grafičke i Palac gore za preporuke hardvera.

U dvobroju časopisa VIDI za kolovoz i rujan VIDI br. 305-306 potrudili smo se donijeti vam obilje sadržaja kako biste čim lakše prebrodili dugo vruće ljeto i pripremili se za jednako tako dugu (i nekome) vruću jesen.

 

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

 

Be(a)st Buy Gaming PC build

 

1

Cijene hardvera su napokon počele pomalo padati, a mi smo složili najisplativiji opaki stroj za bezbrižnu radnu, školsku i gaming jesen.

 

TEMA: Kako poboljšati gaming performanse bez nove grafičke uz pomoć DLSS i FSR tehnologije

 

5

Otkrivamo vam kako uz pomoć DLSS i FSR tehnologija možete znatno poboljšati vizualnu kvalitetu vaših igara bez potrebe za kupnjom skupih grafičkih karticama koje grcaju u nestašicama.

 

Palac gore za kupnju: Ljetni specijal

 

10

Jedan od naših tradicionalnih ljetnih pregleda u časopisu posvećen je odabiru preporuka za kupnju u koje smo uvrstili korisne uređaje koji su povoljni cijenom i neke zabavne gadgete. Predstavljamo vam preko 30 cool hardvera iz 7 kategorija s našeg tržišta kojima dajemo palac gore za kupnju.

 

Hardver recenzija: FuturaIT SilentPC-i530

 

6

Recenzirali smo vrlo solidan desktop PC oko kojeg se nećete morati mučiti sa slaganjem i potragom za komponentama. Upalite ga i uživate.

 

VIDI Hot Stuff recenzija: ASUS G513QY Advantage Edition

 

4

Testirali smo mali ali izuzetno moćni laptop koji ćete lako strpati u svoj ruksak i krenuti u ljetne avanture opremljeni podrškom za top gaming.

 

TEMA: Hibridni ured

 

9

U trendu je rad dijelom od kuće i dijelom u uredu, a u našoj opsežnoj temi uz sugovornike iz poznatih hrvatskih tech tvrtki prošli smo posebno kroz cjeline poput kolaboracijskih alata, VPN rješenja, hardvera za rad od kuće i drugih.

 

Vidi X radionica: Upravljanje dronom pomoću mikroračunala

 

11

Vidi X mikroračunalo smo koristili za upravljanje malim dronom u zatvorenim prostorima i niti jednom se nije zabio u zid (ili nekom u glavu)

 

PC Play Recenzija: Final Fantasy VII Remake

 

8

Nova nabrijana inačica igre Final Fantasy VII radi i izgleda odlično na konzolama nove generacije, no isplati li se?

 

Cool priča: AI edukacijski centar Lipik

 

2

Iz prve ruke smo provjerili što za edukaciju IT stručnjaka nudi novi napredni AI centar u Lipiku.

 

VIDI.edu: Hi-tech zanimanja budućnosti

 

12

Rapidan napredak tehnologije otvara neslućene nove mogućnosti, a upravo su hi-tech učilišta i fakulteti na prvoj crti obrazovanja za buduća zanimanja. Pogledajte što nudi hrvatska edukacijska elita.

 

Reportaža: RUNE Rural Networks

 

3

Projekt RUNE donosi 1 Gbps internet u ruralna područja Istre i Hrvatskog primorja. Čak i sela od 10 kuća sada mogu uživati u prednostima brze optike.

 

Uz sve to u dvobroju Vidija ćete pronaći i obilje drugih tema, hardverskih i softverskih recenzija, najnovije vijesti iz svijeta, regije i znanosti, škole programiranja, a tu su i neizbježni VIDI doktor te Makova svemirska kolumna.

VIDImo se najesen!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 305-306: Novi PC build i bolje performanse uz DLSS/FSR - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.