Motorola lansirala Camera 3.0 aplikaciju za svoje moderne uređaje

Motorola lansirala Camera 3.0 aplikaciju za svoje moderne uređaje

Bez obzira koji cjenovni razred mobitela ciljate, kvaliteta fotografije jedan je od najbitnijih featurea. Motorola je zato izbacila najnoviju kameru kojom podiže iskustvo slikanja i snimanja na novu razinu.

 

Nova Moto Camera 3 aplikacija je koja pokriva novije Motoroline mobitele duž cijele cjenovne ponude, te kako se radi o velikom updateu, donosi i brojne promjene. Prvo što će korisnici primijetiti je redizajnirano sučelje, koje sada poprima moderniji izgled. Nebitne sitnice maknute su sa viewfindera, a bitne informacije i dalje se mogu naći na rubovima zaslona. 

 

Slika2

Bez obzira koji mobitel koristite, kada primite Motorolu, lokacije raznih mogućnosti, od filtera do bljeskalice, sada su na logičnim i lagano dostupnim mjestima. Zoom efekt sada se također puno lakše koristi neovisno o kamerama koje vaš mobitel ima. Redizajniran je i izbornik načina snimanja, te su naravno dodane nove zanimljive funkcionalnosti aplikaciji.

 

AI optimizacija - Prepustite umjetnoj inteligenciji da optimizira svaku vašu scenu, prilagođavajući oštrinu, zasićenost boja kao i kontrast za što bolji rezultat, ovisno o scenama koje slikate. Informacija o AI sustavu također se vidi na vrhu zaslona. Funkcija se naziva AutoScene.

Smart Composition - Mobitel će sa uključivanjem ove funkcije sam tražiti idealan kadar, te će se zabilježiti vaša fotografija, kao i fotografija za koju aplikacija smatra da bi mogla biti bolja sa već optimalnim postavkama i nudi vam ih na odabir.

Google lens i fotografije - Nova aplikacija Integrirana je sa Googleovim naprednim mogućnostima za fotografiju, te je omogućena Lens funkcija za pronalaženje objekata, tekstova i drugim sadržajima kako malenih sitnica, tako i lokacijama po gradu. Rezultati slikanja prolaze kroz Google tražilicu kako bi vam ponudili detaljnije rezultate. Slike se lagano odmah mogu i pohraniti na Google Cloud.

Slika6

Noćni način slikanja - mračne i tamne scene spašava HDR funkcija, no jednom kada ponestane dovoljno svijetla, jednostavno se prebacite u noćni način kojim će nakon nekoliko sekundi slika izgledati nevjerojatno oštra, a istovremeno sa puno snažnijim osvjetljenjem okoline bez korištenja bljeskalice.

 

Spot color - Istaknite detalje u slici tako da odaberete jednu boju koja će se0000 na slici zadržati, dok sve ostalo postaje crno-bijelo.

Slika1

Timelapse/Hyperlapse - Ubrzajte snimanje do 32x dobivajući atraktivni timelapse efekt gdje primjerice zalazak sunca možete skratiti na minutu atraktivnog videa.

Slow motion - Usporite akcijske pokrete kako bi se vidio svaki detalj, te dobile vrlo atraktivne snimke adrenalinskih poteza.

 

Nova aplikacija naravno dolaziti će sa svim novim uređajima, te dok je novi preklopni Razr već imao pristup ovoj verziji ona sada dolazi i na slijedeće modele:

- Motorola e7 Plus
- Moto g 5G
- Motorola G9 Power

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Motorola lansirala Camera 3.0 aplikaciju za svoje moderne uređaje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.