Najbolji online gaming uz Gigabitni internet i A1

Najbolji online gaming uz Gigabitni internet i A1

Na tri paralelna streama, trenutno se odvija Reboot Online Games Week powered by A1.

U uvjetima pandemije, kada se svijet ubrzano digitalno transformira, gaming sajmovima i konferencijama jednostavno je bilo prebaciti se potpuno u online svijet. Virtualnu je verziju dobio i jedan od najvećih i najpopularnijih regionalnih gejmerskih sajmova, Reboot InfoGamer.

Iz tri različita studija, na tri paralelna streama, trenutno se odvija Reboot Online Games Week powered by A1. Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gbps, A1 je kao dugogodišnji partner Reboota, i ove godine osigurao 5G mrežu za mobilne igre koje će s gledateljima igrati neki od najpoznatijih domaćih gaming influencera: PvtMole, Lavvel, Oak i INDER45.

 

Slika 2

Kombinacija super-brzog interneta i kvalitetnog sadržaja, posebnih akcija i novosti te velika finala A1 Adria Lige koja će osigurati uzbuđenje esport fanovima uz nagradni fond od 130.000 kuna, garancija su dobre online zabave.

A1 Hrvatska je za ljubitelje gaminga i esporta i ove godine osigurala posebne ponude. Prepaid korisnici uz aktivaciju „Game on“ opcije 9 GB za 9 kuna dobivaju povrat od 5 kuna za svaku kupnju igre ili unutar igre. Pretplatnici uz Savršenu tarifu mogu iskoristiti popust od 1.000 kuna na atraktivne mobilne uređaje Huawei Mate 20x ili Xiaomi Mi Mix 3.

 

Slika 3

Posebna ponuda pripremljena je i za gamere u kojoj uz TV i Internet s brzinom do 1Gbps na optičkom pristupu, za samo 50 dodatnih kuna mjesečno mogu odabrati PlayStation4, PS pretplatu od 90 dana, još jedan kontroler i tri igre. Za sve A1 i Tomato korisnike kojima su najvažnije videoigre, po posebnim cijenama dostupno je 15 freemium igara te 20 premium igara kao i posebne cijene za kupnje unutar igre.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji online gaming uz Gigabitni internet i A1 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.