Novi iPhone telefoni stižu 13. listopada

Novi iPhone telefoni stižu 13. listopada

Nakon što je Apple u rujnu predstavio novi pametni sat i iPad, najavio je svoj događaj za 13. listopada na kojem bi trebali vidjeti nove iPhone modele.

Prema nagađanjima, kompanija će predstaviti najveći broj novih iPhone telefona, pa se očekuju dvije verzije standardnog iPhone 12 pametnog telefona i iPhone 12 Pro, pri čemu ako je vjerovati glasinama, najmanji će telefon imati 5,4 inčni ekran dok bi najjači Apple iPhone 12 Pro trebao imati 6,7 inčni ekran. To je ujedno i najveći ekran do sada na Apple telefonu. Glavni novitet je podrška za 5G na svim telefonima, a uz to očekuje se da će novi iPhone modeli dolaziti s vlastitim A14 Bionic čipsetom koji je premijeru doživio na novom iPad Air tabletu i pokazao se kao iznimno snažan.
Što bi još voljeli vidjeti? Apple je najavio da će za svoja računala koristiti vlastite ARM procesore i odustati od Intelovih, a sve to bi bilo je najavljeno za ovu godinu. Moguće da će tvrtka iz Cupertina sa svojom najavom "Hi,Speed" koju je uvrstila u pozivnicu zapravo predstaviti i nova Mac računala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi iPhone telefoni stižu 13. listopada - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.