O temama iz naprednih infrastrukturnih IT rješenja uživo sa stručnjacima na Petkom uz Dell tjednim webinarima - 5.0 out of 5 based on 1 vote
O temama iz naprednih infrastrukturnih IT rješenja uživo sa stručnjacima na Petkom uz Dell tjednim webinarima

O temama iz naprednih infrastrukturnih IT rješenja uživo sa stručnjacima na Petkom uz Dell tjednim webinarima

Za sve koje zanimaju napredna infrastrukturna rješenja u rasponu od storage i servera do cloud i Big Data implementacija, Dell Techologies stručnjaci organiziraju tjedna Petkom uz Dell predavanja.

Svakog petka s početkom od 11. rujna na online predavanjima moći ćete iz prve ruke upoznati se sa zanimljivim insiderskim savjetima i informacijama o high-end infrastrukturnim rješenjima naslonjenim na Dell tehnologije.

Budući da se ubrzana digitalizacija prelila u sve sektore poslovanja, otvorila se potreba za izravnom komunikacijom i podrškom putem online predavanja.

Za ovaj mjesec pripremljena su 3 predavanja. Prvo predavanje pod nazivom: Cloud Storage on-premise – make S3 storage in your data center će se dotaknuti problematike i rješenja za sve one kojima je potreban data centar na njihovoj lokaciji.

Tjedan iza toga će se predavanje detaljnije dotaknuti besplatnog servisa CloudIQ preko kojega možete pratiti, analizirati i rješavati probleme na svojim Dell EMC sustavima za pohranu. Dok će se zadnji petak ovog mjeseca pričati o Dell EMC OpenManage rješenju, rješenju koje pomaže IT administratorima efektivno implementirati, nadograditi, pratiti i kontrolirati svoje IT sustave.
Pridružite se i registrirajte za online predavanja još danas. Dovoljno je prijaviti se samo jednom kako bi osigurali pristup na sva tri predavanja. Prijavite se putem ovog linka, uz napomenu kako je prijava potpuno besplatna, a one koji ispune anketu nakon predavanja očekuju zanimljive nagrade.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

O temama iz naprednih infrastrukturnih IT rješenja uživo sa stručnjacima na Petkom uz Dell tjednim webinarima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.