Kako složiti idealnu komunikacijsku sobu za radnu jesen od kuće pročitajte u ljetnom dvobroju časopisa Vidi

Kako složiti idealnu komunikacijsku sobu za radnu jesen od kuće pročitajte u ljetnom dvobroju časopisa Vidi

Budući da nas u ovoj ludoj korona godini čeka neizvjesna jesen u kojoj će mnogi ostati ili nanovo početi raditi od kuće, odlučili smo na slaganje idealnog kućnog radnog mjesta.

Dečki iz Vidilaba ponudili su rješenje koje je preporučeni standard s kojim će se većina korisnika osjećati zadovoljno, bilo da se radi o najnaprednijim kreativnim profesionalcima, inženjerima ili uredskim djelatnicima na radu od kuće. 

U velikoj temi na sedam stranica predstavljamo setup za rad od kuće s kvalitetna dva 27'' monitora iz Philipsa, snažno računalo pogonjeno AMD Ryzen 9 3900XT procesorom. Tu su se našli Synology NAS uređaj za kućnu cloud pohranu i backup, te Mesh uređaji za uvijek kvalitetnu Wi-Fi mrežu. Dodali smo u idealni setup HP Pavilion Gaming prijenosno računalo s dovoljno snage da bude primarni radni stroj.

Komunikacijski centar dodatne 1 manjaDomaće brandove White Shark i eShark koristili smo kao učinkovitu i performansama odličnu periferiju, a stalak za monitore White Shark Ramses II kao alternativu stavljanju monitora na stol.

Osim komunikacijske sobe s kojom ćete radne zadatke s udaljene lokacije dočekati spremni u novom ljetnom dvobroju časopisa Vidi na inovativan smo način testirali brutalno snažno radno računalo temeljeno na AMD Threadripper procesoru koje ima 64 jezgre i 128 threadova.

Kao pripremu za jesen napravili smo i usporedni test prijenosnih računala do 6000 kuna, pa prije kupnje provjerite koji je prijenosnik osvojio Grand Prix, a koji Best Buy nagradu u detaljnom testiranju ekipe iz Vidilaba.

Točno za naš dvobroj stigla je prva pošiljka VIDI Project X mikroračunala koje su već proslijeđene zagrebačkim STEM školama. Povodom dolaska finalnih verzija mikroračunala u časopisu Vidi napravili smo veliki plakat sa shemom uređaja.

Naslovnica 293 v1

Za ove vruće ljetne dane napravili smo i PC Play specijal u kojemu na 29 stranica možete upiti sve bitne novosti, najave i recenzije najnovijih igara.

U našem posebnom prilogu posvećenom IT visokim školama i učilištima pisali smo o Zanimanjima budućnosti, kako ih vide poznate hrvatske IT tvrtke i što nude obrazovne ustanove kao što su RIT Croatia, FER, FOI i austrijski FHÖO.

Naši novinari ponovno su obukli masku i kroz tajnu kupnju u osam hrvatskih online trgovina provjerili kroz naručivanje, mijenjanje adresa i vraćanje artikala koji webshop ima najbolju uslugu.

Sve to samo je dio tema u iznimno bogatom izdanju dvobroja časopisa Vidi za kolovoz i rujan.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kako složiti idealnu komunikacijsku sobu za radnu jesen od kuće pročitajte u ljetnom dvobroju časopisa Vidi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.