Novi Vidi br. 292: Palac gore za kupnju 50 najboljih uređaja do 2222 kuna i test 55'' televizora

Novi Vidi br. 292: Palac gore za kupnju 50 najboljih uređaja do 2222 kuna i test 55'' televizora

U novom broju časopisa Vidi testirali smo novu desetu generaciju Intelovih Core desktop procesora, kao i 55'' OLED, LED i QLED televizore u opširnom usporednom testu. Odabrali smo i 50 top uređaja do 2222 kuna u čak deset kategorija u našoj rubrici Palac gore za kupnju.

Ljetni brojevi časopisa Vidi posebno su izazovni za Vidilabovce, budući da želimo na ograničen broj stranica dodati još više mozaičnih tema i nešto lakših sadržaja za konzumiranje. Tako smo u srpanjskom broju kojeg možete nabaviti na prodajnim mjestima napravili mješavinu zanimljivih novinarskih priča, velikog broja hardverskih testova i proširenu verziju naše rubrike Palac gore s čak 50 uređaja za preporuku.

Na tržištu se trenutačno mogu naći fenomenalne akcije televizora, pa prošlogodišnje OLED modele možete dobiti uz velike popuste. U igri su i novi televizori, a situacija s pandemijom na kraju je rezultirala boljom i povoljnijom ponudom za korisnike.

najava broja televizoriStoga smo i mi probrali najzanimljivije televizore dijagonale 55'' i u velikom usporednom testu isprobali OLED, LED i QLED modele.

Ljeto je vrijeme kada se mnogi počaste zanimljivim komadom hardvera ili gadgetom, a Vidilabovci su izdvojili čak 50 atraktivnih uređaja ispod 2222 kuna koje smo podijelili u deset kategorija.

najava broja palac goreZa ovaj iznos uspjeli smo preporučiti prave zaokružene uređaje poput pametnih telefona s nabrijanim specifikacijama ili trenutačno najjače igrače konzole. Za svaki hardver pronašli smo ZA i PROTIV karakteristike u našem klasičnom Palac gore pregledu, a uređajima smo dodijelili i VIDI X-faktor te VIDI Best Buy markice.
najava broja intel procesori

U hardverskom dijelu osim bogate hardver rubrike s pojedinačnim recenzijama u Vidilabu smo testirali i novu liniju Intelovih desktop procesora desete generacije te pripadajući čipset i matičnu ploču. Kroz detaljne testove provjerili smo kako će se novi Intelovi procesori nositi s agresivnom politikom AMD-a.

Posjetili smo hrvatski sustav nadzora i upravljanja pomorskim prometom VTS i Službu traganja i spašavanja na moru MRCC.

najava broja rijeka U Cool priči donosimo tehnologije koje čuvaju Jadran i pripremaju ga za autonomni promet brodova.

najava broja red martyr entertsinment

Virtualno smo posjetili i developerski studio Red Martyr Entertainment, a kao povod smo imali hrvatsku horror igru Saint Kotar koja ima impresivne vizuale i klasičnu mehaniku avantura.
najava broja project x

Nismo zaboravili niti Vidijevo mikroračunalo Project X na koje smo u How to radionici spajali PS2 i USB tipkovnice.

Naš Nenad je složio opsežan tekst s primjerima koda o programskom jeziku Go u rubrici programiranje.

Poseban prilog Vidi.edu bavi se online edukacijom koja je uslijed okolnosti postala nužnost u ovoj godini.

jasminka

Porazgovarali smo s uglednim visokim učilištima RIT Croatia, FER-om i FOI-jem oko njihovog pristupa online nastavi i predviđanjima za budućnost. Razgovor s agilnim IT učilištima ohrabrio nas je oko novih semestara, makar se odvijali i po online principu.


U novom Vidiju donosimo i pregled najvažnijih vijesti iz IT svijeta, najave atraktivnih igara za koje trebate početi štedjeti, te Vidi doktor i za kraj kolumna našeg Space Geeka Miroslava Ambruša-Kiša.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Vidi br. 292: Palac gore za kupnju 50 najboljih uređaja do 2222 kuna i test 55'' televizora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.