NOVI VIDI 291: PC konfiguracije do 5555 kn, Xbox One Tips & Tricks

NOVI VIDI 291: PC konfiguracije do 5555 kn, Xbox One Tips & Tricks

U novom broju časopisa Vidi koji je trenutačno u prodaji napravili smo veliku temu u kojoj smo složili nekoliko zanimljivih gaming računala ispod 5555 kuna. Donosimo najbolje savjete za Xbox One X konzolu i trikove kojima možete poboljšati vaš digitalni marketing.

Baš kao i čitava IT industrija, naše uredništvo se uspješno nosilo s korona krizom i nadvladalo je na razne načine, pri čemu nisu žrtvovana opsežna testiranja u Vidilabu, radionice, kao ni ultra zanimljive priče o hrvatskim tehnološkim rješenjima vezanim uz COVID-19. Produkciji emisije RTL Direkt iz doma urednice, kao ni tehnologiji uspješnih hrvatskih animatora koji će se prezentirati na ovomjesečnom festivalu u Annecyu, koji se održava u online obliku. Za razliku od Annecya, časopis VIDI br. 291 je kao što vidite ostao u fizičkom obliku, pa ćete ga i dalje moći držati u rukama, listati i mirisati.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

 

Gaming konfiguracije do 5555 kuna

VIDI 291 1

U Vidilabu smo složili tri gaming konfiguracije ispod 5555 kuna i provjerili koliko performansi isporučuje računalo temeljeno na AMD, Intel i AMD APU procesorima.

 

Xbox One X: Tips & Tricks

 

VIDI 291 3

Kako najlakše i najjeftinije do igara, kako otključati HDR mogućnosti, podesiti rezoluciju i ostali savjeti o trenutačno najjačoj konzoli, posebno zanimljivoj jer je često na akcijama u očekivanju nove generacije koja stiže za Božić.

 

RTL kućni tv studio

 

VIDI 291 8

S kolegama iz RTL-a pričali smo o tehničkim izazovima i rješenjima koje su osmislili kako bi studio emisije RTL Direkt u jednom danu preselili na lokaciju stana urednice Mojmire Pastorčić.

 

Hrvatska IT rješenja vezana uz COVID-19 epidemiju

 

VIDI 291 6

Tvrtka Mindsmiths razvila je digitalnog aistenta Andriju, GDi alat za praćenje korona virusa, a Apis IT sustav za anonimno praćenje zaraženih osoba.

 

Tehnologije hrvatskih animatora na festivalu u Annecyju

 

VIDI 291 13

Započeli su crtanjem na papiru, danas rade na tabletima i računalima, a sutra će u izradu filmova uključiti AI.

 

Hardver test: HP Envy 15

 

VIDI 291 5

Nedavno predstavljen prijenosnik iz HP-a uz Envy izradu i dizajn s metalnim kućištem donosi iznimno snažan hardver s i9 procesorom i 2060 grafičkom karticom.

 

Studentske ljetne prakse

 

VIDI 291 11

Unatoč COVID-19 pandemiji neke hrvatske IT tvrtke održat će tradicionalne ljetne prakse za studente tehničkih fakulteta. Donosimo pregled dostupnih ljetnih praksi, ujedno jednog od najboljih načina za zapošljavanje.

 

Hardver test: Apple iPhone SE

 

VIDI 291 9

Najnoviji Appleov telefon uz najjači čipset donosi i niz kompromisa, a glavna prednost mu je pristupačnija cijena. Kakve su točno performanse provjerili smo u Vidilabu.

 

Poseban prilog: Fintech - beskontaktno plaćanje i financijske aplikacije

 

VIDI 291 7

Pojavom Apple Paya i Google Paya za mobitele i kartica nevezanih uz banke poput Revoluta, svijet načina plaćanja dobio je novu dimenziju, koju proširuju nove opcije i usluge poput Keks Paya.

U novom broju nismo zaboravili ni brojne druge hardverske i softverske testove, VIDI Project X radionice, teme o programiranju, najave novih igara, savjete koje donosi VIDI Doktor, a tu je i svemirska kolumna našeg Maka u kojoj opisuje kako se jedan uhljeb i dva privatnika utrkuju na Mjesec.

Bez obzira na koronu, mogući drugi, treći ili peti val, VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

NOVI VIDI 291: PC konfiguracije do 5555 kn, Xbox One Tips & Tricks - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.