Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori

Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori

Saznajte sve o preklopnim mobitelima budućnosti

U ovom broju testirali smo veliki broj zakrivljenih monitora, nove preklopne mobitele, te sve zaokružujemo zanimljivom pričom o domaćoj ekipi koja se bavi 3D animacijama na međunarodnoj sceni.

U okviru borbe protiv COVID-19 koronavirusa VIDI se priključio inicijativi globalnih brandova kroz svoj prepoznatljivi logotip, u kojem smo po prvi puta u povijesti časopisa odvojili prepoznatljivu točku iz logotipa i našim čitateljima poručili da drže razmak i tako doprinesu prestanku brzom širenja virusa.

 

VIDI 289 naslovnica VIDIClanakPolaSirine

No ono što će razveseliti sigurno sve VIDIjevce je da smo u suradnji s HRVATSKIM CRVENIM KRIŽEM dogovorili donaciju 2000 besplatnih travanjskih VIDI-a za njihove vrijedne volontere koji pomažu najugroženijim skupinama naših sugrađana kao simboličnu nagradu za njihov dragocjen trud.

Kako bi se relaksirali u vrijeme odmora uz zanimljivi sadržaj kojeg smo ovaj mjesec pripremili u zaista izazovnim redakcijskim uvjetima.

 

Usporedni test: Zakrivljeni monitori

 

VIDI 289 1 VIDIClanakVelika

Donosimo veliki test 11 odličnih i atraktivnih zakrivljenih modela za rad, multimediju i gaming.

 

GeForce Now game streaming

 

VIDI 289 2 VIDIClanakVelika

Više nije bitno kakav hardver imate, s ovim servisom i na teškoj "krami" možete u punim detaljima igrati mnoge igre koje imate u svom vlasništvu. Provjerili smo detaljno kako to funkcionira u praksi.

 

Cool priča: Prime Render Studios

 

VIDI 289 3 VIDIClanakVelika

Donosimo vam zanimljivu cool priču o uspjehu iz koje ćete saznati kako je splitski studio dobio prestižnu nagradu od Epica za animirani film Dislokacije i zašto mu je VR sve više u fokusu.

 

Hardver test: Philips 65 OLED +984

 

VIDI 289 4 VIDIClanakVelika

Testirali smo ogromni 65-inčni premium OLED model iz Philipsa koji je poseban po tome što na masivnom stalku dolazi s Bowers & Wilkins zvučnicima.

 

How TO: Vidi Project X

 

VIDI 289 4 VIDIClanakVelika 1

U novom broju donosimo nove radionice programiranja našeg VIDI Project X mikroračunala, među kojima je i PictoBlox programiranje u blokovima za najmlađe korisnike ove platforme.

 

Test: Samsung Galaxy S20 Ultra

 

VIDI 289 5 VIDIClanakVelika

Isprobali smo najnoviji Samsungov flagship u koji su smještene sve najaktualnije tehnologije velike južnokorejske tvrtke koje uključuju i novu 108 MP kameru.

 

Poseban prilog: Lideri mobilnosti

 

VIDI 289 6 VIDIClanakVelika

Iako je zbog pandemije otkazan najveći sajam mobilne tehnologije MWC 2020., proizvođači i dalje inoviraju i predstavljaju nove telefone, a mi vam donosimo pregled tih uređaja koji su se trebali naći u Barceloni.

 

Usporedni test: Telefoni s preklopnim ekranima

 

VIDI 289 7 VIDIClanakVelika

Testirali smo dva najnovija preklopna telefona sa savitljivim zaslonima i otkrili sve njihove prednosti, ali i mane koje ukazuju da se na ovoj tehnologiji još treba raditi.

 

Čitav sadržaj časopisa VIDI br. 289 možete pronaći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI: Što sve nude najnoviji zakrivljeni monitori - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.