Microsoft Edge preglednik među novim mogućnostima dodaje okomite tabove i sprječavanje praćenja

Microsoft Edge preglednik među novim mogućnostima dodaje okomite tabove i sprječavanje praćenja

Na svom blogu Microsoft je najavio nekoliko zanimljivih novih mogućnosti Edge preglednika.

Microsoft nikako da se vrati na kartu internetskih preglednika. Nakon godina sprdanja s Internet Explorerom, tvrkta ga je konačno ugasila i na open source Chroimium engineu iznjedrila Edge preglednik. Jedinstvena i korisna mogućnost Collections koja omogućuje grupiranje stranica i dijelova stranica u jednu kolekciju na vizualno prezentan način i bez korištenja vanjskih aplikacija sada će biti dostupna i u mobilnom pregledu. Nove mogućnosti mogu se isprobati unutar Insider programa, a jedna od novih stavki su i okomiti tabovi koji će korisniku pogazati nestiješnjen pregled svih otvorenih tabova.

tracking edgeOd sigurnosnih poboljšanja korisnici će moći tri razine sigornosnih mjera vezanih uz sprječavanje praćenja od strane webstranica i njihovih kolačića. Napredni password moniotor će korisnika obavještavati jesu li njegove vjerodajnice završile na dark webu, a bit će dostupna i opcija immersive reader koja će prilagoditi ekran samo za čitanje bez distrakcija.

mod čitanja edge

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Microsoft Edge preglednik među novim mogućnostima dodaje okomite tabove i sprječavanje praćenja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.