Aktualni i najsvježiji Lenovov smartphone

Lenovo uskoro predstavlja uređaje sa Windows 10

Lenovo, kompanija vrijedna 46 milijardi dolara i koja se nalazi na globalnoj Fortune 500 listi uskoro predstavlja svoje uređaje sa nadolazećim Windowsom 10. Predstavit će svoje 2 u 1 uređaje, prijenosna računala, tablete i osobna računala opremljena jednostavnom i besplatnom nadogradnjom za korisnike Windows 7 SP1 i 8.1.

Od 29. srpnja, Lenovo će početi objavljivati pakete za ažuriranje, navodi se u priopćenju Lenova. Ako je korisnik rezervirao kopiju Windows 10 operativnog sustava, on će, nakon što se procesom verifikacije utvrdi da će imati bolje korisničko iskustvo, biti obaviješten o tome i njegovo računalo će započeti s preuzimanjem Windows 10 operativnog sustava.

Također, sa novim sustavom pružaju se i ažurirani alati za što bolji rad korisnika kao što je Lenovo Companion 3.0 alat za optimizaciju koji omogućuje da uređaj radi maksimalnim kapacitetom i može se iskoristiti za izvršenje kompletne provjere u bilo kojem trenutku kako bi se utvrdile neophodne mjere koje bi mogle osloboditi radnu memoriju računala ili ubrzati sam uređaj.

Kao kontrolni centar za „pametni“ uređaj, novi Lenovo Settings program omogućuje korisnicima da se jednostavno prilagode i da sami podese način na koji će se njihov uređaj ponašati. Sa SHAREit tehnologijom, korisnici mogu jako brzo prebacivati datoteke s jednog uređaja na drugi. Korisnicima tablet uređaja WRITEit tehnologija omogućuje korištenje olovke na jedan drugačiji način tako što im omogućava pisanje olovkom u bilo koje polje za pretragu nakon čega se taj zapis pretvara u tekst.

Kao što je bilo najavljeno na Tech World konferenciji u svibnju, Lenovo i Microsoft surađivali su kako bi integrirali tehnologije Cortana i REACHit, aplikacije Lenova koja omogućuje korisnicima pretraživanje i upravljanje sadržajem na različitim uređajima i platformama za cloud skladištenje. S REACHit tehnologijom, Cortana postaje još bolja, omogućujući korisnicima pronalazak sadržaja kao što su e-mail poruke, fotografije i video snimke na način koji nisu mogli niti zamisliti. S Windows 10 operativnim sustavom, svijet računala će postati osobniji, produktivniji i u većoj mjeri povezan”, izjavio je Tom Shell, viši potpredsjednik odjela za osobna računala u Lenovu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo uskoro predstavlja uređaje sa Windows 10 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.