eBay - San Jose

Ebay zatvara Ebay Now te Fashion, Motors and Valet aplikacije

Prošli tjedan su prekinuli suradnju sa servisom PayPal, a danas su objavili i kako ukidaju svoje aplikacije. Aplikacije koje se zatvaraju su eBay Fashion, eBay Motors i na zahtjev dostavni serivs eBay Now.

Sama kompanija izjavila je kako je eBay Now samo pilot program, te da usprkos dobrim rezultatima radije će istražiti druge programe dostave svojoj bazi od 25 milijuna prodavača. Sve te opcije u aplikacijama planira se samo integrirati u glavnu eBay aplikaciju. "Otkrili smo da stvari koje ljudi kupuju na eBayu ne moraju biti nužno koje se moraju dostaviti isti dan, i ta opcija istog dana u velikom slučaju isključuje bazne eBay prodavače koji nemaju offline lokaciju" - objasnio je glasnogovornik eBaya.

Također, Ebay je najavio prekidanje Valet mobilne aplikacije, objavio je Techcrunch. No to ne znači sam kraj eBay Valeta već proširenje "Sell for me" servisa te su objavili kako će Valet bit integriran u glavnu eBay aplikaciju u budućnosti. Prekidaju i sa radom eBay Fashion i Motors aplikacija te će ih integrirati u glavnu jezgru Ebay aplikacije za iPhone, iPad i Android.

No, to nisu jedine aplikacije koje je otpisao eBay. Tu su ove godine bili eBay Instant Sale, Exact, Deals i Watch with eBay i ostali. Planiranje prodavana Cragliste natrag Craiglistu te otpuštanje mnogo radnika govori o tome kako eBay je u velikim problemima. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ebay zatvara Ebay Now te Fashion, Motors and Valet aplikacije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.