OnePlus 5T: Nova perjanica OnePlusa

OnePlus 5T: Nova perjanica OnePlusa

OnePlus flagship prati trendove top proizvođača mobilnih uređaja, a dokaz je novi 5T.

Dolazi s novim Samsungovim OLED ekranom s pomalo čudnim šest-inčnim ekranom koji je nešto viši od prethodnika, a uspjeli su ga staviti u mobitel gotovo istih dimenzija kao OnePlus 5. Kineska tvrtka ovog je puta odabrala rezoluciju od 1080 x 2160 s gustoćom piksela od 401 ppi što će većini korisnika biti sasvim prihvatljivo.

Rubovi su sa strane gotovo nevidljivi, a kutovi su blago i nezamjetno zaobljeni.

Također, maknuta je fizička tipka i čitač prsta s prednje strane i prebacili su čitač sa stražnje kako je to slučaj kod, primjerice, Samsungova flagshipa, a ostavili su i 3,5 mm utor za slušalice.

Novina je i način otključavanja 5T-a prepoznavanjem lica, ali vjerojatno će biti potrebno izvjesno vrijeme kako bi se počelo koristiti i za internetsko plaćanje, prijavu na aplikacije i ostalo. Do tad će služiti samo za otključavanje.

Unutrašnjost se ne razlikuje previše od prethodnika, a ponuda će ostati na 64 GB modelu sa 6 GB RAM-a i 128 GB s 8 GB RAM-a. Procesor je također ostao isti, Snapdragon 835, a za grafiku koristi Adreno 540.

Stražnje kamere dobile su „makeover“, a radi se o promjeni otvora blende na f/1,7 na jednoj od njih za poboljšanje kvalitete fotografija u noćnim uvjetima. Dodana je i podrška spajanja četiri piksela u jedan kako bi se poboljšala kvaliteta fotografija u noćnom načinu.

Nažalost, 5T neće doći s novim Android Oreom, ali vjerojatno će se uskoro moći nadograditi.

Očekivana cijena za slabiji model bit će 500 eura, a 560 eura očekuje se za 128 GB model s početkom prodaje 21. studenog.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus 5T: Nova perjanica OnePlusa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.