Kako do besplatnog Lenovo Yoga 510 Notebooka - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Kako do besplatnog Lenovo Yoga 510 Notebooka

Kako do besplatnog Lenovo Yoga 510 Notebooka

Vi nama pošaljete svoju ljetnu fotku s časopisom VIDI u fokusu, a mi vama vrijedne nagrade.

Dugo vruće ljeto još uvijek nije na izmaku, ali se polako bliži kraj nagradnog natječaja časopisa Vidi pod naslovom "Fotkaj svoje ljeto uz VIDI i osvoji turbo nagrade".

Najbolje fotke osvojit će hrpu nagrada, među kojima su Lenovo Yoga 510 notebook, Thomson 22FC3116 televizor, Wileyfox i Cubot pametni telefoni, WhiteShark i Genius gamerske tipkovnice i miševi, bluetooth zvučnici i slušalice.

Pravila natječaja su jednostavna. Na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pod subjectom „FOTKAJ SVOJE LJETO“ pošaljite nam najkasnije do 1. rujna 2017. jednu svoju digitalnu fotografiju snimljenu mobitelom ili fotićem, koja demonstrira kako provodite ljeto, s time da u fokusu MORA biti i časopis VIDI. Moramo još naglasiti da fotke koje šaljete moraju biti vaše autorske i za njih ste osobno odgovorni, što znači da ne smijete skidati tuđe slike s interneta jer biste time mogli kršiti nečija autorska prava.

Fotkaj svoje ljeto nagradna

LJETNI ŽIRI sastavljen od članova uredništva časopisa VIDI odabrat će 10 najboljih fotki, a popis dobitnika objavit ćemo u časopisu VIDI br. 259 za listopad 2017. Svaki sudionik može poslati samo jednu fotku te mora obavezno navesti s kojim UREĐAJEM je snimljena. Mi nećemo odabrati fotke koje su tehnički najbolje, već one na kojima se nalaze najzanimljiviji, najluđi, najduhovitiji, naj, naj... motivi.

JOŠ JEDNOM PODSJEĆAMO DA U SNIMLJENOJ SCENI MORA BITI ČASOPIS VIDI.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kako do besplatnog Lenovo Yoga 510 Notebooka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.