AMD izbacio Radeon Crimson ReLive drivere - 5.0 out of 5 based on 1 vote
AMD izbacio Radeon Crimson ReLive drivere

AMD izbacio Radeon Crimson ReLive drivere

AMD je u posljednjim driverima doveo nove funkcionalnosti i svojstva za korisnike Radeon grafičkih kartica.

Kako bi pravilno predstavio nove drivere, AMD je izbacio blogove i YouTube video priloge koji donose informacije o svemu što možemo očekivati u novim driverima.

Novi Radeon driveri donose ReLive svojstvo (optimizirano snimanje zaslona i streamanje), Radeon Chill, novu instalaciju, FreeSync s borderless modom za puni zaslon, te proširenu podršku za WattMan.

Gameri s AMD-ovim grafičkim karticama sada mogu snimiti, streamati i dijeliti snimljene gaming sesije, a kako AMD tvrdi, to svojstvo nije namijenjeno samo gamerima, već primjerice i profesionalcima u korisničkoj podršci.

Radeon Chill je, ukratko svojstvo koje smanjuje potrošnju električne energije, a AMD kaže kako će korisnici moći uživati u jednakom, fluidnom gameplayu, ali s "hladnijim i tišim" sustavima.

Naposljetku, tu je FreeSync s borderless window modom koji omogućuje "jednostavno prebacivanje između aplikacija", kao i proširena podrška za WattMan koji ne funkcionira s RX 400 serijom kartica, već s Radeon R9 Fury serijom, R9 390 serijom, R9 380 serijom, R9 290 serijom, R9 285, R9 260 serijom, R7 360, i R7 260 rješenjima.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AMD izbacio Radeon Crimson ReLive drivere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.