Mikronis slavi 15 godina rada sa 15 posto popusta - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Mikronis slavi 15 godina rada sa 15 posto popusta

Mikronis slavi 15 godina rada sa 15 posto popusta

Windowsi, Office i antivirus samo su neki od obaveznih softvera na Windows računalima, bez obzira na namjenu računala.

Domaća tvrtka Mikronis povodom svog 15. rođendana nudi 15-postotni popust na softverske proizvode Windows 10, Office i antivirusne programe. U popustu se tako nalazi originalni Microsoft Windows 10 koji se nalazi na više od 350 milijuna računala. Dostupan je u Home verziji, na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Microsoft Office paket koristi 1,2 milijardi ljudi, a njega se može dobiti u Home & Office inačici, koja sadrži Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook (te 15 GB prostora za pohranu u oblaku). Tijekom ove akcije može ga se nabaviti za manje od dvije tisuće kuna, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Alternativno, može se kupiti i online verzija pod imenom Microsoft Office 365 za puno nižu svotu (254 kune u vrijeme trajanja akcije). Razlika je u tome što ta verzija vrijedi samo godinu dana – nakon toga ju valja produljiti – ali tijekom tih godinu dana niste ničim ograničeni, što znači da možete preuzeti iste one verzije softvera kojeg ćete instalirati na svoj PC, a koje biste inače dobili u "normalnom" offline paketu.

PC antivirus je već ugrađen u Windowse, no ako korisnik želi napredniju i detaljniju zaštitu, Mikronis preporuča Kaspersky Anti-Virus 2016. Softver pruža dodatne usluge: skeniranje datoteka, web stranica i e-poruka u stvarnom vremenu; zaštitu od krađe podataka; blokiranje sumnjivih programa čak i prije nego što se oni potvrde kao virusi; zaštitu od otmice podataka… Moguće ga je nabaviti za nešto više od sto kuna. Osnovna verzija može se instalirati na dva računala, dok 3D verzija na četiri računala. Nudi se i Kaspersky sigurnosni paket Internet Security 2016, također u verziji za dva ili četiri računala, a on pored zaštite od virusa štiti i od drugih internetskih opasnosti: krađe s bankovnih računa i kreditnih kartica, dodatno štiti važne datoteke, nadgleda razmjenu podataka preko bežičnih mreža…

Više o softveru na Mikronisovoj rođendanskoj akciji potražite na ovoj poveznici.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mikronis slavi 15 godina rada sa 15 posto popusta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.