HP-ov Elite X3 stiže u kolovozu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
HP-ov Elite X3 stiže u kolovozu

HP-ov Elite X3 stiže u kolovozu

Telefon koji objedinjuje mobitel, tablet i desktop računalo uskoro kreće u prodaju.

Na MWC 2016 sajmu HP je predstavio svoj HP Elite X3 Windows 10 Mobile uređaj koji nazivaju "supertelefonom", obzirom da nudi opcije pametnog telefona, tableta i desktop računala u jednom gadgetu. Nakon dugo vremena konačno je objavljena cijena i dostupnost ovog uređaja, navodeći kako će se u prodaji naći u kolovozu ove godine. Cijena će mu u SAD-u iznositi 699 dolara (oko 4.743 kn) za standardni paket, odnosno 799 dolara (oko 5.422 kn) za komplet koji uključuje dock za spajanje na monitor, zahvaljujući kojem donosi Continuum značajku, što omogućava korištenje kao "pravog" PC računala, navodi Vidi.hr.

EliteX3

Elite X3 dolazi s 5,96-inčnim AMOLED zaslonom razlučivosti od 2560 x 1440 piksela i zaštitnim Gorilla Glass 4 staklom. U njemu se nalazi i Qualcommov Snapdragon 820 čipset. Uređaj će posjedovati 4 GB RAM-a, te 64 GB ugrađene pohrane proširive microSD karticama do 2 TB. Baterija dolazi s kapacitetom od 4150 mAh. Za snimanje je osigurana stražnja kamera od 16 MP s LED bljeskalicom, te prednja kamera sa senzorom od 8 MP, koja uključuje podršku za prepoznavanje šarenice oka koja se koristi i za otključavanje telefona Windows Hello značajkom.

Što se docka tiče, on će posjedovati dodatne portove, uključujući Ethernet i USB, uz čiju pomoć bi doista trebao imati značajke punokrvnog PC računala. Pokretat će ga Windows 10 Mobile inačica.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP-ov Elite X3 stiže u kolovozu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.