Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza

Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza

Microsoft je na E3 sajmu službeno predstavio manju verziju svoje konzole, ne navodeći točan datum njegovog dolaska na tržište. 

Nedavno je Microsoft objavio kako će izdati i prvu custom-designed Xbox One S konzolu u Gears of War 4 bundleu.

Sada je kompanija objavila i službeni datum kada bi se konzola trebala pojaviti, navodeći datum 2. kolovoz. Ovo se odnosi na verziju od 2 TB. Najavljeno je još kako će kompanija lansirati i konzolu u verziji od 1 TB i 500 GB, a njihov datum izlaska bit će objavljen uskoro. Cijena modela od 2 TB je 399 dolara (oko 2.723 kn), dok je onih manjih od 349 dolara (oko 2.381 kn) i 299 dolara (oko 2.040 kn). Novi Xbox One S je za 40 posto manji od originalnog Xbox Onea, no sadržavajući više mjesta za pohranu. U njemu je još integrirano i napajanje i IR blaster, a od ostalih opcija navodi se i kako je sposoban pokretati Blu-ray filmove i 4K video s HDR tehnikom.

Uz konzolu dolazi i novi Xbox Wireless kontroler koji sada sadrži teksturirani grip, bolji Xbox wireless signal i podršku za Bluetooth (zahtijeva Windows 10 uređaj s Windows Anniversary ažuriranjem). Sam kontroler može se kupiti kao standalone za 60 dolara (oko 409 kn). Konzola će biti kompatibilna sa svim Xbox One igrama, Live servisom i dodacima. Među 25 zemalja koje će dobiti Xbox One S konzolu u limitiranom izdanju 2. kolovoza su Australija, Velika Britanija, Poljska, Slovačka, Italija, Austrija itd. Kao i prošli put sa slučajem Gears of War 4 bundlea, tako ni među ovim popisom nema Hrvatske. Navodi se kako će konzola za ostala tržišta izaći krajem godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xbox One S od 2 TB dolazi 2. kolovoza - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.