Nova beta verzija GeForce Experiencea koristi novi vizualni izgled i sustav unosa lozinke - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nova beta verzija GeForce Experiencea koristi novi vizualni izgled i sustav unosa lozinke

Nova beta verzija GeForce Experiencea koristi novi vizualni izgled i sustav unosa lozinke

Osim što kompanija radi na svojim novim i jeftinijim inačicama grafičkih kartica, ona radi i na poboljšanju svog GeForce Experience aplikacije.

U susret očekivanoj objavi Nvidijine nove i jeftinije GTX 1060 kartice negdje tijekom ovog mjeseca (za koju se tvrdi da je 40 posto više učinkovitija od Polarisa 10), kompanija je predstavila i beta verziju svoje aplikacije koja ide "ruku pod ruku" s grafičkom karticom, GeForce Experience. Beta verzija aplikacije tako dobiva neka značajna vizulna poboljšanja koja pomažu u lakšoj i bržoj navigaciji programa kojeg su prvi put predstavili još 2012. Iako je bio ažuriran mnogo puta s mnogim opcijama poput ShadowPlaya, Gamestreamom i integracijom s Twitchem i Youtube Gamingom, ovo je prvi puta da su promijenili izgled korisničkog sučelja.

Korisničko sučelje tako je sada postalo više vizualno, za razliku od prošlog. I dalje su tu standardne opcije poput Games, Drivers, Shield itd. Sama kompanija navodi kako sada aplikacija koristi dva puta manje memorije i kako se tri puta brže učitava. Osim još nekih sitnih promjena, jedna od najvećih promjena je i da sada aplikacija traži lozinku. Korisnik se može tako logirati putem postojećeg Google računa ili stvaranjem GeForce Experience računa. Kao razlog ovoj odluci navodi se kako će korisnici automatski biti verificirani za buduća davanja igara i hardvera, imati pristup novim betama igara i ostalo.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova beta verzija GeForce Experiencea koristi novi vizualni izgled i sustav unosa lozinke - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.