Izašla PS Vue aplikacija za Android, PS4 Neo i Slim model mogli bi izaći ove godine prema analitičaru Thongu - 4.0 out of 5 based on 1 vote
Izašla PS Vue aplikacija za Android, PS4 Neo i Slim model mogli bi izaći ove godine prema analitičaru Thongu

Izašla PS Vue aplikacija za Android, PS4 Neo i Slim model mogli bi izaći ove godine prema analitičaru Thongu

Sonyeva mobilna Android aplikacija pruža servis za live TV, filmove i sportove bez plaćanja pretplate operaterima.

Sony je u Google Playu lansirao PlayStation Vue Android aplikaciju koja se može instalirati na Android telefon ili tablet s operativnim sustavom Android 4.4 ili novijim. PlayStation Vue je u osnovi novi TV servis koji omogućuje gledanje televizije uživo, filmova i sportskih prijenosa, za koji ne trebate plaćati pretplatu pružateljima kabelskih ili satelitskih usluga. PlayStation Vue zasad ne radi bilo gdje izvan SAD-a.

Pored toga, u opisu aplikacije Sony navodi da svi kanali nisu dostupni za PlayStation Vue Mobile zbog "vlasničkih streaming prava", pa će korisnicima takvi sadržaji biti označeni naljepnicom Mobile Restricted, navodi Vidi.hr. Za sada nije poznato hoće li i kada PlayStation Vue servis biti omogućen kod nas.

Mnogo je glasina koje kruže internetom vezano za PS4 Neo, koji se nije prikazao ove godine na E3 2016 sajmu. Analitičar Macquarie Securitiesa Damian Thong izjavio je za Wall Street Journal kako bi se Playstation 4 Neo i možebitna slim varijanta mogli lansirati prije ili za vrijeme Tokyo Game Showa koji se održava u rujnu. Sama kompanija nije komentirala ovu tvrdnju. Mnogo je nagađanja samog izlaska jače verzije Playstationa 4. Prošli tjedan je Michael Patcher izjavo kako bi se i PS4 Neo i Nintendo NX mogli pojaviti tek sredinom sljedeće godine. Kao razlog za tvrdnju naveo je da bi se već znalo za izlazak konzole da je konzola u fazi proizvodnje, te da planiraju prvo lansirati PSVR (koji službeno izlazi 13. listopada) pa tek sljedeće godine ovu ediciju, prije samih praznika kad je ipak najjača prodaja konzole. Da je konzola spremna vjerojatno bi je predstavili na E3 sajmu pa je za pretpostaviti da je PS4 Neo ipak još u fazi razvoja.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Izašla PS Vue aplikacija za Android, PS4 Neo i Slim model mogli bi izaći ove godine prema analitičaru Thongu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.