Izvor: Asus web stranica

Asusov najtanji mobitel s 3x optičkim uvećavanjem, Zenfone Zoom, izlazi sredinom prosinca

Zenfone Zoom mobitel najavljen je još početkom ove godine, a u narednim tjednima konačno izlazi na tržište.

Loša vijest za one koji su bacili oko (ali ne doslovce) na ovaj "najtanji mobitel s 3x optičkim uvećavanjem" je ta što izlazi za sada samo u Tajvanu.

Dolazi u dvije verzije čipseta (Intel Atom Z3580 ili Z3590 na 2,5 GHz), s 4 GB memorije i pohranom od 64 GB ili 128 GB. Sadrži još i GPU 6430 PowerVR te zaštitnu tehnologiju Corning Gorilla Glass 4. Ovaj mobitel (ZX551ML) baziran je na njihovom Zenfone 2 Deluxe modelu, te dolazi s posebnom mogućnošću od 3x optičkog zoomiranja (što je zadnji put bilo viđeno prije više od desetljeća u mobitelima).

Asus Zenfone zoom 4

Ovaj sustav omogućen je s Hoya-made mehanizmom koji produžuje leću unutar mobitela. Osim toga, dolazi i s optičkim stabilizatorom slike i laserskim autofokusom.

Asus Zenfone zoom

Kamera ima 13 MP, te može snimati 1080p video. Baterija je kapaciteta od 3000 mAh, te dolazi s ASUS-ovom BoostMaster tehnologijom punjenja kojom se može mobitel napuniti do 60 posto u 39 minuta, navodi službena stranica.

Zenfone Zoom dolazi sredinom mjeseca u Tajvan u crnoj i bijeloj boji, te kasnije i u ružičastoj. Radi na sustavu Android 5.0 i vlastitom Asusovom sučelju.

Asus Zenfone zoom 2

Cijena Z3580 i 64GB modela koštat će 430 američkih dolara (oko 3.104 kn po današnjem tečaju), dok verzija s novijim čipsetom Z3590 i 128GB koštat će 490 dolara (oko 3.538 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusov najtanji mobitel s 3x optičkim uvećavanjem, Zenfone Zoom, izlazi sredinom prosinca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.