Retro Gaming nostalgija - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Retro Gaming nostalgija

Retro Gaming nostalgija

Poštovana redakcijo,

Moj je sin (9) rado igrao arkadne igrice kada je imao prilike naići na njih. Viđali smo ih po šoping centrima. Ponekad i po kafićima.

Kada sam ja bio malen, bilo ih je posvuda. Izgleda da danas ljudi više vole mobitele. Moje pitanje je: Znate li gdje mogu pronaći igrice s tih automata? Sinu se posebno svidjela vožnja auta, a ne mogu se sjetiti imena te arkadne igre iako sam je i sam igrao u mlađim danima. Inače, ponudio sam mu Asphalt, no on me zatražio baš onu staru arkadu. Možda se sjetite na koju mislim.

Patrik

OutRun-scr.jpg


Pozdrav, Patriče.

Vijećajući u redakciji, jednoglasno smo se složili da bi se moglo raditi o legendarnom OutRunu. Igra se ne odvija utrkujući se protiv drugih vozača, iako ima vozača koji smetaju u prometu, nego se utrkujete s vremenom. Cilj je stići na jedno od 5 odredišta vozeći vaš Ferrari.

Možete je zaigrati u Internet pregledniku, bez potrebe za skidanjem ili instalacijom igre, na adresi:  https://playclassic.games/games/racing-driving-genesis-games-online/outrun/

 

outrun.gif

 

Kliknite na plavi gumb „PLAY IT ONLINE“. Zatim je potrebno pokrenuti video reklamu trajanja 30-ak sekundi klikom na znak Play u sredini prozora. Nadamo se da vam je ovo prihvatljiva opcija. Nakon reklame učitava se emulator u kojemu se pokreće odabrana igra.

Iako je web stranica prepuna reklama, ne pomamite li se klikanjem po „Download“ gumbima iza kojih bi se mogao kriti nekakav virus, sve će biti u redu. Dakle, ovaj sajt ne nudi preuzimanje igara.

Jednom kada se igra učita, reklama se jednostavno riješiti klikom na ikonicu četiri strelice, u donjem desnom kutu, za maksimiziranje prozora igre na kompletan ekran.

 

alien.gif

 

Kada smo vam već otkrili ovaj fenomenalan web za retro nostalgiju, možda pogledate i Flashbeck igru ili, recimo, Alien 3 arkadnu pucačinu. Nije da nema boljih igara iz prošlog tisućljeća, no evo, na ove smo naišli, a na vama je da otkrijete prastare naslove koje ste ranije propustili odigrati.

 

flashback.gif

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.