Igre na slabom računalu

Igre na slabom računalu

Pozdrav redakciji,

Naslijedio sam jedan stari laptop. Poslužit će mi za čitanje mailova na godišnjem. No postoji li ikakva šansa da na njemu pokrenem neke manje zahtjevne igre kako bih si prikratio vrijeme?

Šteta mi je novi laptop ponijeti na put jer ne bih želio da ga sunce dokrajči. Inače igram World Of Tanks, no za ovu priliku poslužit će bilo šta, samo da je ipak malo bolje od Minesweepera.

Konfiguracija je dvojezgreni Atom procesor s 2 GB RAM-a, 120 GB HDD, Windows 10 Home. 

Boris 

Manje zahtjevne igre mogu se pronaći na Microsoftovoj stranici http://zone.msn.com. Ima tu i besplatnih igara, no najviše je onih koje možete odigrati kao demo u trajanju od 60 minuta. Teško je reći hoće li baš sve raditi na tako slabom stroju, no sigurni smo da ćete pronaći ponešto za prikratiti vrijeme.

Na linku http://bit.ly/2JLCuGK možete pronaći mnogo igara koje se daju pokrenuti unutar web preglednika. Preporučamo Giana Sisters, koji je poput Super Maria, Eye of the Beholder ako volite RPG i druge igre kao što su Prehistorik, Golden Axe ili, recimo, Peter Pack Rat i Dizzy za najmlađe uzraste.

gold

Nemojte se samo razočarati grafikom koja datira iz nekog zaboravljenog vremena, nego nam javite kako vam se dopala igrivost ovih igara, koja je nekada bila na puno većem nivou nego je to slučaj s modernim igrama.

Ne zaboravite provjeriti naš DVD na kojemu također možete pronaći ponešto za svakoga.

Untitled 3

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.