Logitech MK950 Slim Combo

Logitech MK950 Slim Combo

Bez puno muke

Ako tražite tihu i funkcionalnu tipkovnicu punog dizajna zajedno s lako prenosivim mišem bez puno komplikacija, ovo je jednostavan odabir.

Iako smo se naviknuli na vrlo komplicirane (i često šarene) komponente gaming periferije, za one koji ipak teže jednostavnijem dizajnu i funkcionalnosti, Logitech i dalje ima pristupačno rješenje. Imaju liniju solidnih poslovnih i kućnih periferija, a u model koji mi danas testiramo zapravo su upakirana dva dijela periferije: miš i tipkovnica.

Točnije, riječ je o Signature Plus M750 mišu i Signature Slim K950 tipkovnici u bijeloj boji, koji zajedno dolaze u „Combo“ pakiranju. No, dok je riječ o suptilnijem izgledu, tehnologija koju koriste i dalje im omogućuje odličnu funkcionalnost. Miš i tipkovnica su bežični, a osim Bluetooth funkcionalnosti, mogu se zajedno povezati na jedan USB receiver za bolju snagu veze, kao i bržu reakciju na pritisak gumba, zajedno s opcijom prebacivanja izvora.

 

Logitech K950 tipkovnica

Riječ je o tipkovnici relativno niskog profila, s blagim nagibom prema korisniku koji se iskoristio za postavljanje vlastitog wireless hardvera, kao i utora za dvije AAA baterije koje ga napajaju, a omogućuju preko godinu dana rada bez brige. Pored njih naći ćete i malen prostor za držanje USB receivera, ako tipkovnicu prenosite.

Koristi gumene izbočine kako se ne bi klizala po stolu, a za razliku od MX verzije, dobivate i malene nožice koje podižu gornju stranu tipkovnice za dobivanje dodatnog nagiba. Gornja strana tipkovnice je ondje gdje se sva magija odvija, a imamo relativno klasičan dizajn s niskim switchevima koji omogućuju vrlo brzo tipkanje te su dovoljno tihi da neće ometati kolege dok radite. Pritisak je jasan te smatramo da su gumbi optimalno zaobljeni s klasičnom veličinom i adekvatno hrapavom površinom da ne ostavljaju otiske te nude matirani dizajn ugodan za dodir.

 

Logitech_MK950_Slim_Combo-3.jpg

Najnovije AI funkcije: Pritiskom gumba koji predodredite, Logitech automatski pokreće neki od jezičnih modela da vam asistira oko pisanja teksta u razne svrhe.

 

Imajte na umu da s obzirom na trajanje baterije nemamo integrirano pozadinsko osvjetljenje, već je uistinu riječ o klasičnom pristupu. Pričamo o full-size tipkovnici s brojčanim dodatkom s desne strane koji u uredskom okruženju svakako dobro dođe. Tu su i dodatne funkcije (F1-F12) za kratice, koje možete dodatno sami prilagođavati putem Logi+ aplikacije, uključujući i aktivaciju AI razgovora poput ChatGPT-a.

Tipkovnica dobiva i odličnu Logitech funkciju gdje se može povezati sa do tri različita računala (receiverom ili Bluetoothom), a sa specijalnim gumbima možete brzo prebacivati kojim uređajem upravljate, pa čak i lako prebacivati podatke. Miš također koristi istu funkciju, pa su upravo zato odlični kao Combo ponuda.

logitech_infobox_tipkovnica_vidilab_vidi_341_342_dvobroj.png

 

Logitech M750 miš

Ovo je malen miš, jednostavan za nošenje, a lako ga možemo zamisliti u torbi s laptopom. Osim solidnog optičkog senzora i DPI gumba koji omogućuju brzo prilagođavanje poslovima, od korištenja više monitora, do pomicanja po nekoliko piksela kod editiranja fotografija. Koristi AA bateriju koju valja mijenjati, no zato će kao i tipkovnica imati vrlo dug rad između zamjene baterije. Kotačić za scrollanje definitivno je iznad standardnih miševa, radi vrlo tiho, a kod bržih pokreta lako prijeđe više stranica Worda ili weba odjednom.

Ima pomoćne gumbe sa strane koje možete prilagoditi svojim potrebama, što uključuje i rad u pojedinačnim aplikacijama. Isto vrijedi i za tipkovnicu, što rad na Logi Options+ aplikaciji čini vrlo bitnim za one koji žele optimizirati brzinu i funkcionalnost periferije.

Sve skupa, ovo je pristupačan set periferije koji nudi sve najbolje od Logitech tehnologija sa jednostavnim i pristupačnim dizajnom za one kojima ne trebaju šareni i klikavi dodaci periferiji.

logitech_infobox_miš_vidilab_vidi_341_342_dvobroj.png

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech MK950 Slim Combo

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.