SPC Gear GK530 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
SPC Gear GK530

SPC Gear GK530

Kao stvorena za LAN party!

Kompaktna mehanička tipkovnica opremljena switchevima Kailh Brown koja je zahvaljujući tenkeyless dizajnu i manjoj masi pogodna za često prenošenje, a povrh svega nudi odličan omjer cijene i performansi.

SPC Gear novi je gamerski brend orijentiran prema kvalitetnijoj gamerskoj periferiji prihvatljive cijene. Gamerima SPC Gear nudi ovu minimalistički dizajniranu, kompaktnu, mehaničku tenkeyless tipkovnicu opremljenu switchevima Kailh Brown. Kompaktan tenkeeyless dizajn znači da ova tipkovnica posjeduje ukupno 87 tipki, ali s obzirom na kompaktne dimenzije i manju masu daleko je pogodnija za često prenošenje.

Bilo da se spremate na neki natjecateljski turnir ili jednostavno na LAN party s ekipom, ovu ćete tipkovnicu brzo i jednostavno spakirati u bilo koji ruksak i ponijeti sa sobom.

 

SPC GK 530 tipkovnica 2

Dopao nam se klasičan i jednostavan dizajn, a SPC Gear dobro je obratio pažnju na neke detalje. Gornji dio tipkovnice napravljen je od aluminija što poboljšava robusnost, a USB priključak ima odgovarajuću zaštitnu kapicu. Tenkeyless izvedba bez numeričkog dijela pogoduje gamerima jer imaju više mjesta za podlogu za miša i općenito će slobodnije njime baratati.

SPC Gear ovaj model tipkovnice nudi s nekoliko različitih verzija switcheva. Mi smo testirali jedno univerzalno rješenje opremljeno s Kailh Brown switchevima. Premda nisu toliko „razvikani“ kao Cherry MX switchevi, svojim performansama ne zaostaju mnogo. Ova se tipkovnica pokazala jednako dobrom kako za igranje tako i za unos veće količine teksta. Zahvaljajući Brown swithevima osjetno je tiša od tipkovnica s Blue verzijom mehaničkih switcheva.

Povrh svega ova tipkovnica dolazi s „Full“ RGB osvjetljenjem svake pojedine tipke uz 18 svjetlosnih efekata i 10 predefiniranih svjetlosnih modova. Kada svemu pridodamo i jako dobro odmjerenu cijenu, smatramo kako je ovo gamerska tipkovnica koju se isplati kupiti, posebno ako želite lako prenosivu, kompaktnu varijantu.

 

 

Više informacija

  • Model: Gear GK530
  • Ukupna ocjena: 4,0
  • Mogućnosti: 4
  • Isplativost: 4
  • Dojam: 4
  • Proizvođač: SPC Gear
  • Tip prekidača: Kailh brown switchevi
  • Dimenzije i masa: 361,5 x 133,5 x 22,5 mm, 900 g
  • Plus: dizajn, kompaktne dimenzije, vrlo dobra kvaliteta izrade, precizne i odzivne tipke, pojedinačno RGB osvjetljenje svake tipke
  • Minus: izostanak odmorišta za ruke
  • Ustupitelj i cijena: SPC Gear www.spcgear.com Cijena: 363,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za SPC Gear GK530

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

SPC Gear GK530 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.