Dell Inspiron 7577-9089

Dell Inspiron 7577-9089

Ušminkani igrač

Ovaj nas je prijenosnik podsjetio na scene u humorističnim serijama gdje jedan od likova prosječnog izgleda promijeni jednu naizgled malenu stvar na sebi, a ostali likovi odjednom shvate da se pred njima cijelo vrijeme krio ljepotan.

 

Na test smo dobili Inspiron 7577 u crnoj i crvenoj boji i nismo mogli vjerovati koliko boja može estetski poboljšati jedan od inače identičnih prijenosnika. Dizajn Inspirona 7577-9089 ima odličan balans između gaming i profesionalne estetike te se čak i u ovoj prilično upečatljivoj boji može uklopiti na sastancima. Kvaliteta izrade ovog modela je vrlo dobra. Iako se radi o potpuno plastičnoj konstrukciji, ona je vrlo kvalitetna. Pri otvaranju i korištenju nismo primijetili škripanje među panelima, što je česta pojava među laptopima plastične konstrukcije.

Zaslon Della 7577-9089 je 15,6-inčni IPS LCD koji nudi tek prosječne performanse. Reprodukcija boja je vrlo dobra, no svjetlina je prilično niska u usporedbi s konkurencijom, a kutovi gledanja su također uži nego kod suparnika. Performansama je ovaj model pri samom začelju u našem usporednom testu, što nije čudno s obzirom na njegovu hardversku konfiguraciju. Iako je procesor četverojezgreni Intel Core i5 7300HQ, on se teže nosi s procesorski zahtjevnim igrama poput Battlefield 1 multiplayera u Conquestu. Nvidia GTX 1050 4 GB grafička kartica teško se nosi sa najzahtjevnijim naslovima uz najviše postavke kvalitete grafike, no ako ste voljni spustiti postavke na najnižu razinu, ona će vam pružiti dovoljno visok i konzistentan framerate da uživate u igranju. Ahilova peta ovog laptopa nisu ni procesor ni grafička kartica već tvrdi disk, koji svakodnevni rad i izvođenje igara značajno usporava.


Dell Inspiron 7577 9089 Crveni 3

Za brz i efikasan rad danas vam je potreban SSD i kada koristite uređaj bez njega, osjetite koliko vam on nedostaje. Radne je memorije dovoljno i njen je ukupni kapacitet 8 GB, što će ispuniti zahtjeve većine igara. Tijekom testiranja u manje zahtjevnim naslovima poput Fortnitea i Overwatcha ostvarili smo vrlo dobre rezultate s 43 odnosno 55,5 sličica u sekundi. U zahtjevnijim naslovima ostvarili smo igrive, no ne i odlične framerateove, koji dokazuju da se GTX 1050 jednostavno ne može nositi s novim AAA naslovima na najvišim postavkama kvalitete grafike.

 

laptopi pregled 2

 

No ako se poigrate postavkama, moguće je ostvariti 60 sličica u sekundi čak i u najzahtjevnijim naslovima poput Deus Ex: Mankind Divided. Uz dizajn, najbolji aspekt ovog modela je tipkovnica, koja nudi gotovo savršen balans taktilnosti i sile pritiska, zbog čega je odlična i za igranje i za pisanje. Iako je mehanizam odličan, layout je pomalo zbijen, osobito kada su u pitanju strelice koje su malene i zbijene zajedno, što ih čini teško upotrebljivima za igranje. Dell Inpiron 7577 je vrlo atraktivan gaming laptop koji nudi odličan balans komponenti. Glavni nedostatak mu je SSD, no moguće ga je ugradit, zato ga ne trebate odmah otpisati.

Više informacija

  • Model: Inspiron 7577 9089
  • Ukupna ocjena: 3,55
  • Proizvođač: Dell
  • Procesor: Intel i5 7300HQ
  • Memorija: 8 GB
  • Grafički sustav: GTX 1050 4 GB
  • Tvrdi disk: 1 TB
  • Zaslon: FullHD IPS
  • OS: Ubuntu
  • Ustupitelj i cijena: Comtel Corp
    https://webshop.comtelcorp.hr/
    6.499,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Dell Inspiron 7577-9089

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell Inspiron 7577-9089 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.