LC-Power Gaming 900B Lumaxx Gloom

LC-Power Gaming 900B Lumaxx Gloom

Moderno i neobično

Zanimljivo gaming kućište koje se izdvaja neobičnim dizajnom lijeve bočne stranice koja uključuje i panel s tipkom za uključivanje i ostalim priključcima. Mrežasta prednja površina omogućuje odličan protok zraka, a kućište je vrlo prostrano i jednostavno za ugradnju. Nažalost, dolazi bez ugrađenih ventilatora što je i glavni nedostatak

 U današnje vrijeme nije se nimalo jednostavno izdvojiti iz velikog broja sličnih proizvoda na tržištu računalnih komponenata. LC-power je njemačka kompanija koja je u zadnje vrijeme osjetno proširila svoju ponudu računalnih komponenata i gaming periferije.  

Imali smo priliku testirati njihovo najnovije kućište prilično zanimljivog naziva, Gaming 900B Lumax Gloom. Kako bi vizualno izdvojili svoje kućište iz velikog broja sličnih na tržištu, LC-Power ovdje nudi inovativan i neobičan dizajn lijeve bočne strane kućišta. Lijeva bočna strana zapravo se sastoji od tri elementa.  

Gornju trećinu čini stakleni prozor u unutrašnjost ispod kojeg se nalazi dosta neobičan dizajnerski element koji uključuje i prednji panel s tipkama za uključivanje i ostalim priključcima koji se obično nalaze s gornje strane. Konačno, s donje strane imamo mrežastu površinu koja skriva prostor za diskove i napajanje. 

Kvaliteta izrade i završne obrade ovog kućišta na vrlo visokoj je razini. Ovdje govorimo o mid-tower kućištu povećih dimenzija s prostranom unutrašnjošću i prednjim mrežastim panelom koji osigurava odličan prorok zraka. Zanimljivo je kako imate mogućnost ugradnje čak 12 ventilatora promjera 120 ili 140 mm, međutim LC-power iz nekog razloga nije ugradio niti jedan inicijalno s kućištem.  

Samo kućište dosta je praktično i jednostavno za ugradnju. LC-Power dobro je pazio da ima dovoljno mjesta za moderne grafičke kartice, pa tako možete ugraditi karticu duljine do 390 mm. Također, odlična je podrška za AiO vodena hlađenja kao i za veće zračne hladnjake. Valja istaknuti i mogućnost ugradnje većeg broja tvrdih diskova.  

Mogućnosti urednog provlačenja kablova također su na vrlo dobroj razini, a kućište posjeduje i odgovarajuće filtere za prašinu. Najkraće rečeno, LC-Power je ovdje oplemenio nekakav uobičajeni dizajn modernog gaming kućišta svojim inovativnim idejama.  

Konačan rezultat je prilično dobar. Ovo je kvalitetno i prostrano kućište. Smještaj uobičajeno prednjeg panela s priključcima na lijevu bočnu stranu može biti dobro rješenje ako kućište držite na stolu blizu sebe, međutim u svakom drugom slučaju nije najsretnije rješenje. Također, nema USB-C priključka, a ključan nedostatak je činjenica da ovo kućište dolazi bez ijednog ventilatora, što ga u konačnici čini skupljim kod konkurencije. 

Više informacija

  • Ukupna ocjena: 3,7
  • Isplativost: 3
  • Cool faktor: 4
  • Opremljenost: 4
  • Proizvođač: LC-Power
  • Dimenzije, težina: 496x 465x 247 mm, 7,69 kg
  • Utori: 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x slušalice, 1x mikrofon
  • Podržane matične ploče: mini-ITX/ µATX /ATX/ E-ATX do određene dimenzije
  • Ostalo: Mid-Tower, cable management, filter za prašinu, staklena bočna stranica
  • Plus: dizajn, prostrana unutrašnjost, vrlo dobra kvaliteta izrade, inovativan smještaj prednjeg panela, dobre mogućnosti hlađenje komponenata, podrška za high end grafičke kartice do 390 mm duljine i zračne hladnjake do 180 mm visine
  • Minus: Minus: izostanak USB-C priključka na prednjem panelu, dolazi bez ijednog ventilatora, smještaj tipke za uključivanje
  • Ustupitelj i cijena: LC-Power www.lc-power.com, Cijena: 128 EUR/ 964,42 kn
  • Max. visina hladnjaka: 180 mm
  • Max. dužina grafičke kartice: 390 mm
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za LC-Power Gaming 900B Lumaxx Gloom

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LC-Power Gaming 900B Lumaxx Gloom - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.