Cooler Masterovo MasterCase Pro 3 modularno kućište postalo dostupno - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cooler Masterovo MasterCase Pro 3 modularno kućište postalo dostupno

Cooler Masterovo MasterCase Pro 3 modularno kućište postalo dostupno

Cilj novog kućišta je stvoriti kućište koje će dati korisnicima istu mogućnost prilagođavanja kao MasterCase 5, ali za micro-ATX gradnju računala koja postaju sve popularnija.

Cooler Master je predstavio novo kompaktno i malo kućište u MasterCase seriji kućišta. Kao i prethodnici poput Makera 5, tako i MasterCase Pro 3 koristi FreeForm modularni sustav po kojem je poznata serija. Sustav daje korisniku mogućnost prilagođavanja i nadograđivanja kućišta putem zamjenjive estetike, prilagodljivog layouta kojem je poboljšana fleksibilnost, čime dopušta i veće komponente i sustave hlađenja.

mastercase pro 3 1

Kućište je namijenjeno manjim računalima, bez obzira na jake komponente. Navodi se kako je sposoban za ugradnju dviju velikih grafičkih kartica. Hard disk kavezi su zamjenjivi, ostavljajući mjesta još i za ugradnju do pet ventilatora. Samo kućište dolazi s dva predinstalirana ventilatora, jedan na prednjoj i stražnjoj strani. Moguće je maknuti i particijski panel gdje se nalazi napajanje. Pro 3 se hvali svojom kompaktnošću i prenosivošću, zahvaljujući ručki na vrhu kućišta, čime se izbjegava tzv. "medvjeđi zagrljaj" (bear hug).

mastercase pro 3 2

Podržava tako micro-ATX i mini-ITX matične ploče, pet ekspanzijskih slotova, dva 3,5-inčna drive bayova i 2+2 sustav za 2,5-inčne drive bayove. Podržani su i radijatori do 140 mm na stražnjoj strani te do 240 mm na vrhu. Dozvoljeno je napajanje dužine do 200 mm, a CPU cooler do 190 mm. Težina mu iznosi 9,1 kg.

mastercase pro 3 3

Postao je dostupan kod lokalnih prodavatelja u Europi po preporučenoj cijeni od 100 eura (oko 760 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Masterovo MasterCase Pro 3 modularno kućište postalo dostupno - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.