BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom

BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom

BitFenix je sa svojim predstavljanjem kućišta pomalo iznenadio na Computexu, zahvaljujući LCD logo ekranu i unikatnim izgledom.

Prva verzija "Pandore" predstavljena je na Computexu, a sada je kompanija i službeno objavila Pandoru ATX kućište.

Najavili su dvije drukčije verzije kućišta, standardnu Pandoru ATX i Pandora ATX Core, koja dolazi bez 2,8-inčnog LCD ekrana na prednjoj strani te je stoga i malo jeftiniji.

Pandora Bitfenix kućište rsz

LCD ekran funkcionira na takav način da se ono spaja na matičnu ploču putem internog USB headera i tako omogućava prikazivanje statičke slike koju korisnik izabere, putem drag and drop sustava.

Što se tiče unutrašnjih detalja, podržava ATX, Micro ATX i mini-ITX ploče, tri dual-slot grafičke kartice do 440 mm, a ima mjesta i za instaliranje tri 3,5-inčna hard diska i dva 2,5-inčna SSD-a u Core varijanti. Za razliku od njega standardna verzija pruža četiri mjesta za hard disk i SSD, dok oba ne pružaju mjesta za optički drive, navodi službena stranica

Pandora Bitfenix kućište 3 rsz

Što se tiče hlađenja, na prednjoj strani i vrhu mogu se postaviti radijatori za vodeno hlađenje do 360 mm, dok stražnja strana može prihvatiti jedan 120 mm ventilator. Dolaze s po dva USB 2.0 i 3.0 porta.

Izgrađeni su od željeza, te su dimenzija 203 x 510 x 558 mm. Cijena Core verzije je 119 američkih dolara (oko 845 kn), dok standardne s ekranom 139 dolara (oko 987 kn).

Pandora Bitfenix kućište 4 rsz

Za područje Amerike bit će dostupan oko Božića, dok u Europi vjerojatno početkom sljedeće godine. Našu recenziju BitFenix Neos kućišta možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BitFenix službeno objavio Pandora ATX kućište s LCD ekranom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.