HONOR donosi MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju

Petak, 24 svibnja 2024 09:52
HONOR najavio je dostupnost novog MagicOS 8.0 za HONOR Magic V2 seriju. Korisnici HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR mogu preuzeti i instalirati ažuriranje iz izbornika Postavke.
OpenAI predstavlja GPT-4o model kao novi korak u razvoju umjetne inteligencije - 5.0 out of 5 based on 1 vote

OpenAI predstavlja GPT-4o model kao novi korak u razvoju umjetne inteligencije

Utorak, 14 svibnja 2024 10:35
U live streamu koji je izazvao uzbuđenje među tehnološkim entuzijastima, Mira Murati, tehnička direktorica OpenAI-a, predstavila je novi AI model pod nazivom GPT-4o.

OpenAI tvrdi da njihov GPT-4o model može komunicirati kao stvarna osoba

Utorak, 14 svibnja 2024 09:55
OpenAI je u ponedjeljak najavio GPT-4o, potpuno novi model umjetne inteligencije koji tvrtka tvrdi da je korak bliže "mnogo prirodnijoj interakciji čovjeka i računala." Novi model prihvaća bilo koju kombinaciju teksta, zvuka i slika kao ulaz i može generirati izlaz u sva tri formata. Također je sposoban prepoznati emocije, dopušta vam da ga prekinete usred govora i gotovo odmah reagira tijekom razgovora, poput ljudskog bića.

Recenzija softvera: PC Cleaner 9

Srijeda, 01 svibnja 2024 19:48
Proljetno čišćenje „Zdravlje“ računala bitno je kako biste iz njega izvukli maksimalne performanse, čak i kad već ima utakmica u nogama.

HONOR Magic6 Pro prepoznaje namjere korisnika uz pomoć AI-a

Četvrtak, 11 travnja 2024 13:33
Magic Portal je nova značajka za korisnike u MagicOS 8.0 operativnom sustavu kojeg koristi HONOR Magic6 Pro.

Ažurirajte softver na svom LG TV-u

Četvrtak, 11 travnja 2024 10:12
Nedavno otkrivene softverske ranjivosti na desecima tisuća LG pametnih televizora omogućile bi cyberkriminalcima da ih preuzmu.

Meta ukida podršku za prve QUEST naočale krajem travnja

Srijeda, 03 travnja 2024 10:31
Podrška za originalni Oculus Quest headset uskoro će završiti jer je Meta poslala email developerima obavještavajući ih o budućim planovima tvrtke za uređaj.

Samsung kaže da radi na novim značajkama za Bixby

Utorak, 02 travnja 2024 13:17
Izgleda da Bixby još nije mrtav. Izvršni direktor tvrtke Samsung izjavio je za CNBC da tvrtka "naporno radi" kako bi opremila svoj glasovni asistent AI značajkama, sugerirajući da tvrtka vidi alate kao što je Gemini kao konkurenciju, a ne kao zamjenu. Dobro je to znati, jer su neki već počeli sumnjati. Ranije ove godine, dok je Samsung najavljivao hrpu novih generativnih AI značajki za svoje flagship telefone, njegov glasovni asistent rijetko je spominjan. Samsung i Google također su se veličali time što Galaxy S24 telefoni koriste Gemini Nano - Googleov AI model na uređaju. Nije bilo nezamislivo vidjeti kako Samsung zamjenjuje Bixbyja Googleovim asistentom pokretanim Geminijem, ali izgleda da to nije plan. Izvršni potpredsjednik Samsunga za mobilne uređaje, Won-joon Choi, rekao je za CNBC: "Vjerujem da moramo redefinirati ulogu Bixbyja, tako da Bixby može biti opremljen generativnom AI", dodajući da će trebati biti "pametniji" i sposobniji za prirodniji razgovor. Trenutačno, Samsung nije jedina tehnološka tvrtka koja se trudi uključiti AI u svoj glasovni asistent - očekuje se da će Apple najaviti AI-ificirani Siri na ovogodišnjem WWDC-u. U međuvremenu, AI značajke Galaxyja S24 stigle su na prošlogodišnje telefone putem ažuriranja One UI 6.1. Galaxy AI, kako se cijeli paket naziva, a koji je besplatan. Ako Samsung planira naplatiti svoje AI značajke u budućnosti, morat će ponuditi puno više nego što je trenutno sposoban. Bez obzira kako ta vizija izgledala, Bixby se čini dijelom nje.

Nova PS5 značajka snimat će vas kako igrate da bi pomogla drugima

Srijeda, 27 ožujka 2024 10:54
Za sve koji su zapeli u igri i morali trčati na YouTube kako bi shvatili kako nastaviti, Sony će dodati novu značajku na PlayStation 5 kako bi pomogao s tim.

WhatsApp testira AI chatbota koji će živjeti u vašoj tražilici

Utorak, 26 ožujka 2024 10:48
WhatsApp bi trebao dobiti par nadogradnji potpomognutih umjetnom inteligencijom koje imaju za cilj pomoći ljudima da odgovore na teška pitanja u hodu, kao i uređivati slike na platformi.
Stranica 1 od 21

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Softver - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.