Prvi monitor koji podržava wireless punjenje mobitela - 3.0 out of 5 based on 5 votes
Izvor: http://global.samsungtomorrow.com/samsung-electronics-unveils-worlds-first-wireless-mobile-charging-monitor/

Prvi monitor koji podržava wireless punjenje mobitela

Tržište monitora svakom godinom postaje sve jače i raznolikije. Sami monitori postaju sve tanji, veći, snažniji i sa različitim opcijama.

Samsung sa svojim novim predstavljenim monitorom SE370 dolazi u 23.7 i 27 inčnoj verziji i postoljem koje će sadržavati Qi wireless punjač. Ovo je otvorilo pitanja i oko modela Galaxy S6, koji je prvi njihov uređaj koji će imati mogućnost wireless punjenja. Sam model S6 je kompletno zatvoren tako da Samsung pruža i Qi i PMA bežične standarde. Sam Qi standard podržava sve mobitele koji imaju takav način punjenja tako da je moguće puniti i druge modele poput LG G4.

S obzirom da ovo izgleda dosta cool a i nema žica koje se s vremenom mogu oštetiti zbog savijanja, ovaj monitor ima potencijala zbog svoje orginalnosti. Što se tiče samih tehničkih detalja, monitor ima Samsungovu alternativu IPS standardu, PLS panel sa rezolucijom 1920x1080. Također, podržava AMD FreeSync koji će zahtijeva GPU zadnje generacije te neće raditi ukoliko imate Nvidia karticu. Sama cijena nije spomenuta u službenom Samsungovom postu, ali očekuje se visoka cijena. Zadnji njihov PLS model u 27 inčnoj verziji koštao je oko 850 dolara.  

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.