Izvor: službena stranica Se-Marka

Se-Mark otvorio novu trgovinu u Zagrebu

Se-Mark je jučer svečano otvorio svoju novu poslovnicu, u shopping centru Point na Vrbanima.

1991. godine SE-MARK je započeo s radom koja se ticala prodaje, ugradnje i servisiranje uredske automatike i telekomunikacijske opreme. SE-MARK uskoro slavi 25 godina svog rada, a sada su otvorili i novi dućan u shopping centru Point na Vrbanima, na mjestu gdje je prije bio Vip-ov dućan.

Pošto je kompanija Vip-ov partner,  zajednički su otvorili novi dućan, pružajući specijalne Vip-ove ponude na telefone, tablete i ostalo.

Za svoj sustav upravljanja tvrtka je certificirana kvalitetom ISO 9001. Kompanija je ujedno i ovlašteni distributer i servis za Panasonic telekomunikacijsku i uredsku opremu u Hrvatskoj.

shop importane centar 04

Prodajni program predstavljen u dućanu čine svjetske marke, kao što su Panasonic, Samsung, HTC, Sony, Alcatel itd. Osim pametnih telefona Samsunga (koji varira od malenog mobitela s tipkovnicom Samsung GT-E 1200 do najnovijih Galaxya), tu su i LG (sa serijom raznih modela, kao što su Joy, Spirit, G4 itd.), Microsoft, Alcatel, Lenovo, CAT, HTC pa i Nokia sa svojim 225 modelom. U dućanu se nalaze i ostali hardveri kao što su fotoaparati od Qlympusa i Panasonica, pametnih satova od Garmina i Alcatela, pa sve do prijenosnika i tableta od Samsunga, Lenova itd. Zastupljen je i hrvatski brend Vivax sa svojm proizvodima.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.