Logitech G610 Orion Brown - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Logitech G610 Orion Brown

Logitech G610 Orion Brown

Provjerena formula

Logitech je izbacio seriju mehaničkih tipkovnica gdje umjesto vlastitih Romer-G mehaničkih prekidača koristi MX Cherryeve

Prije par mjeseci imali smo priliku isprobati Logitechov novi model gaming mehaničke tipkovnice koji se krio pod nazivom G810 Orion Spectrum. Taj je model u sebi nosio Logitechove Romer-G mehaničke prekidače koje su razvili u suradnji sa svjetski poznatim i vodećim proizvođačem ove komponente - Omronom, a kako bi zadovoljili i sve Cherry MX ljubitelje prekidača Logitech je odlučio predstaviti G610 Orion Brown model koji donosi upravo to – Cherry MX Brown prekidače.

U suštini, riječ je dakle o kompletno istom dizajnu barem što se tiče vanjštine. Tipkovnica izgleda vrlo jednostavno i klasično, na prvi pogled prije biste pomislili da je riječ o kakvoj uredskoj tipkovnici, a ne gamerskoj što ne mora biti loše; baš naprotiv, osobno nam više odgovara takav suptilniji dizajn. Iskustvo korištenja i tipkanja je veoma udobno, no ništa čudno zapravo obzirom da je riječ o najraširenijem i među korisnicima najpopularnijem tipu Cherry MX prekidača.

Logitech G610 Orion Brown 3

Multimedija pod prstima: Dedicirane tipke za dodatnu kontrolu uvijek su dobrodošle


Osim Brown prekidača Logitech je također predstavio i G610 Orion Red model s Cherry MX Red prekidačem koji je nešto mekši. Od nestandardnih funkcija u desnom gornjem kutu naći ćete dedicirane tipke za multimediju i to je manje više to, nažalost bez prisustva Logitechovih programibilnih "G" tipki, ali i dodataka poput USB huba ili audio pass-througha. Za razliku od G810, G610 ne koristi RGB LED pozadinsko osvjetljenje već ima klasično bijelo, ali i njime je naravno moguće upravljati preko Logitech Gaming softvera u kojem ćete moći manipulirati i drugim standardnim funkcijama, poput jačine i uzorka osvjetljenja. Očekivano, niti ovaj model Logitechove mehaničke tipkovnice nije zaobišla dosta visoka cijena pa tako budite spremni odvojiti barem 1.000 kuna ukoliko želite postati njezin vlasnik. 

Maloprodajna cijena s PDV-om:
1.099,00 kn

Više informacija

  • Model: Logitech G610 Orion Brown
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Mogućnosti: 4
  • Isplativost: 4
  • Ergonomija: 5
  • Proizvođač: Logitech
  • Tip prekidača: Mehanički, Cherry MX Brown
  • Sučelje: USB 2.0
  • Ostalo: Logitech Gaming Software, multimedijalne kontrole preko dediciranih tipki
  • Plus: Dizajn, kvaliteta izrade, mehaničke tipke, kvalitetno odrađeno RGB pozadinsko osvjetljenje
  • Minus: Cijena, nedostatak USB i/ili audio portova
  • Ustupitelj i cijena: Logitech, www.logitech.com, Maloprodajna cijena s PDV-om: 1.099,00 kn
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G610 Orion Brown

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.