Epson EcoTank L3560

Epson EcoTank L3560

Višenamjenski pisač idealan za mobilni ispis

Epson je svojom tehnologijom nadopunjavanja spremnika s tintom napravio malu revoluciju na tržištu pisača. Uz to, njihova PrecisionCore tehnologija koja omogućuje izuzetno precizan ispis bez zagrijavanja glave pisača napravila je veliki skok u održivosti ispisne tehnologije. Sve ove značajke, još i dodatno unaprijeđene, posjeduje novi kompaktni višenamjenski pisač Epson EcoTank L3650.

 

35118 productpicture lores en l3560 main

Bez uložaka s tintom

EcoTank serija pisača omogućuje ispisivanje kod kuće bez brige oko spremnika s tintom. Rješenje iz Epsona kod modela L3560 donosi iznimno velike zapremine koje se pri tome mogu nadopunjavati bez nereda. Svaka bočica s tintom ima jedinstveni dizajn koji omogućuje da se samo ispravna boja može nadopunjavati. Nema mogućnosti za curenje tinte, nered ili ulaganje u pogrešni spremnik boje.

Osim praktičnosti, ovakav pristup donosi i velike uštede, pa ćete moći na svojim troškovima ispisa uštedjeti i do 90%, što će se drastično odraziti na trošak ispisivanja. U paketu s pisačem dobit ćete dodatnu bočicu s tintom koja bi vam mogla trajati ukupno i do tri godine. To se odnosi na korisnike koji su unutar mjesečnog prosjeka od 100 ispisanih stranica. Inače jedan komplet bočica s tintom omogućuje ispis do 6600 stranica crno-bijelog, odnosno 5900 stranica u boji. Ta količina je ekvivalent 66 standardnih uložaka s tintom.

Pisač inače podržava razne formate ispisa, uključujući A5, ali i kvalitetan ispis fotografija veličine 10x15 cm bez obruba i brzinom do 15 stranica u minuti. Maksimalna razlučivost ispisa je 4800 x 1200 dpi, dok skeniranje omogućuje brzinu od 11 sekundi u crno-bijelom, odnosno 28 sekundi skeniranja u boji, pri čemu je maksimalna razlučivost 1200 x 2400 dpi. Omogućeni su različiti formati skeniranja poput BMP, JPEG, TIFF, PNG i možda najznačajniji PDF. Kapacitet ladice za papir je 30 listova, dok u traku za papir možete uložiti 100 standardnih A4 listova.

Pametne opcije za mobilni ispis

U digitalnom mobilnom dobu pisač mora imati funkcionalnosti spremne za mobilni ispis. Aplikacija Epson Smart Panel omogućuje potpuno upravljanje pisačem s pametnog uređaja. Moguće je slati dokumente preko Apple AirPrint opcije, spomenutog Smart Panela i Epson Connect aplikacije, pa se zapravo s bilo kojim mobilnim uređajem jednostavno možete povezati s modelom EcoTank L3650 te ispisivati, kopirati i skenirati dokumente i fotografije.

Istovremeno možete nadgledati i rješavati problem s pisačem. Preko Wi-Fi mreže, Wi-Fi Directa ili Apple AirPrinta pisač jednostavno možete integrirati s kućnim uređajima, mobitelima, tabletima i laptopima.

Ovaj višenamjenski pisač dolazi s LCD zaslonom u boji dijagonale od 3,7 cm koji nudi sve opcije kroz intuitivni izbornik u slučaju da mu ne šaljete ispisne i druge zadatke s mobitela ili računala.

epson ecotank l3560 a4 wifi color all in one inktank printer 1

Najvažnije funkcionalnosti Epson EcoTank L3560 pisača

■ Jednostavno nadopunjavanje spremnika tintom
■ Veliki priloženi kapacitet do 6600 stranica crne, odnosno 5900 u boji
■ Mogućnost mobilnog ispisa putem Apple AirPrinta, Wi-Fi, Wi-Fi Directa
■ Maksimalna rezolucija ispisa od 4800x1200 dpi
■ Ekran u boji dijagonale 3,7 inča
PrecisionCore tehnologija ispisa bez korištenja topline
■ Do 3 godine besplatne garancije

Eko tehnologija bez topline

Jedna od ključnih tehnoloških inovacija u novim generacijama Epson pisača je PrecisionCore. I Epson EcoTank L3650 omogućuje ispis bez topline što doprinosi smanjenoj potrošnji energije. Dodatni benefit za vlasnike Epson pisača je manja potreba za zamjenskim dijelovima. Pri tome je ispisna glava predinstalirana, pa je postupak postavljanja pisača jednostavan i brz.

Tri godine garancije

Epsonov novi višenamjenski pisač dolazi s četiri spremnika boje, a uz cijan, magentu i žutu, dobit ćete dvije bočice s crnom. Uređaj je idealan za kućne korisnike, male i srednje poduzetnike i obrtnike koji će moći značajno uštedjeti na troškovima ispisa pri tome ne žrtvujući kvalitetu ispisa. Istovremeno, zbog ispisa bez zagrijavanja, ovaj pisač štedi energiju, a manja potrošnja potrošnih dijelova također doprinosi ekološkim standardima i opravdava naziv EcoTank. Kao dodatna pogodnost za korisnike, EcoTank L3560 dolazi s do tri godine besplatne garancije.

Više informacija

  • Tinte: Cijan, Magenta, Žuta, Crna (mat ili sjajna)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Epson EcoTank L3560

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epson EcoTank L3560 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.