MaxMobile T11 e-Sports TWS

MaxMobile T11 e-Sports TWS

RGB i gaming, omiljena kombinacija

MaxMobile već je dulji niz godina na našem tržištu i za traženu cijenu uvijek nude vrlo atraktivne slušalice koje smo često znali preporučiti. Pogledajmo kako stoji ovaj model

Što gaming, odnosno e-sports slušalice mogu ponuditi potencijalnom kupcu? MaxMobile model T11 implementirao je modernu Bluetooth 5.1 tehnologiju zajedno s EDR iliti „Enhanced Data Rate“ funkcijom za dobivanje stabilne veze i na veće udaljenosti, kao i brzog prijenosa podataka za vrlo kratko kašnjenje što ih čini solidnim odabirom ako volite mobilni gaming, ali i ako gledate multimediju, a smeta vam audio kašnjenje na trenutnim slušalicama koje koristite.

Kutija ovih slušalica je u kategoriji srednje veličine gdje će većini smetati nositi ju u džepu, no ako imate ruksak ili torbu, nema problema. Mi smo testirali crnu verziju slušalica, a imate opciju i bijelog modela. Kućište je nešto pravilnijeg oblika, a svi kutovi su mu zaobljeni, osim poklopca koji ima ravnu gornju površinu. Poklopac se drži magnetima i kada ga otvorite, nalazite dvije slušalice sa zaslonom u sredini. Slušalice također na mjestu drže magneti te primjećujete dva pina za punjenje. Zanimljivo je da su slušalice ambidekstrozne, odnosno možete bilo koju pospremiti u bilo koji otvor i sasvim će se normalno početi puniti. No i dalje je riječ o stereo slušalicama, pa je dobro pratiti koja je desna, a koja lijeva, jer bi inače multiplayer gaming mogao biti poprilično zbunjujuć. Između slušalica je zaslon koji pokazuje postotak napunjenosti baterije u bazi za slušalice, tako da ćete vrlo lako znati procijeniti kada je vrijeme za nadopunjavanje.

 

MaxMobile-T11-e-Sports-TWS-CROP-1.gif

  Svježe napunjene: Unutar kućišta imate precizan prikaz stanja interne baterije

 

Ono što ćete primijetiti na webu je spominjanje RGB-a, a tu je riječ o poluprozirnoj plastičnoj crti odmah ispod ruba poklopca koja ispod sebe krije nekoliko šarenih LED lampica. Opisuju se jednostavno kao „RGB višebojno osvjetljenje“, a upalit će se kada slušalice vratite na punjenje. S vanjskih strana samih slušalica također imamo osvjetljenje koje nam daje naslutiti pune li se slušalice, kada se povezuju, i slično. Prsten koji svijetli na slušalicama označava i površinu koja je osjetljiva na dodir te omogućuje kontrolu glazbe i glasnoće. Imali smo slučajeva da kosa aktivira senzor, a i ako ih odložite na stol, shvatit će to kao dugi pritisak i ugasiti obje slušalice, pa treba pripaziti kako ih odlažete. Same slušalice su također fizički malo veće, no drži ih silikonski umetak koji dolazi u tri veličine te možete naći onaj koji će ih držati. Slušalice imaju mikrofon koji omogućuje pozive i svoj zadatak radi solidno, te smo pozive obavili bez problema, iako slušalice nemaju izolaciju pozadinske buke, pa se možda odmaknite od glavne ceste ako želite voditi jasan razgovor. Slušalice koriste 40 mAh baterije što im daje oko tri i pol sata rada, ovisno o glasnoći. Kućište ima dodatnu bateriju od 300 mAh, pa imate i nekoliko punjenja koje, kako smo rekli, možete pratiti pomoću zaslona. Bitan detalj je da - kao i kod Lenovo slušalica - morate koristiti kabel za punjenje koji dobijete sa slušalicama, inače se neće puniti niti ćete ih moći inicijalno pokrenuti.

 

MaxMobile-T11-e-Sports-TWS--CROP-2.gif

  RGB život:  Kakve bi to gaming slušalice bile da nemaju dašak RGB magije na sebi?

 

Sam zvuk opisali bismo toplijim, odnosno više se fokusa stavlja na zvukove dubljih instrumenata u glazbi. Dok su duboki tonovi dovoljno glasni da se uživite u glazbu, ne bismo ih opisali kao vrlo jasne jer se dijelovi pjesama znaju „zamutiti“ u usporedbi s drugim slušalicama na testu. No, prednost ovih je vrlo kratak odaziv, tako da su za gledanje multimedije i gaming vrlo responzivne. Slušalice mogu biti i pristojno glasne, no u vrlo bučnoj okolini ipak ćete zaželjeti još malo glasniji par.

 

MaxMobile_T11_e-Sports_TWS_ZADNJA_CROP.PNG

 

USPOREDNI TEST ENTRY-LEVEL IN-EAR BT SLUŠALICA

MJUZA NA BUDŽETU

Dok se brendovi danas natječu koji gadget mogu skuplje prodati, mi smo odlučili testirati slušalice pristupačnije kategorije

Više informacija

  • Model: Max Mobile T11 e-Sports TWS
  • Ocjena: 4,00
  • Cijena: 25,5 €
  • Kvaliteta: 4
  • Ergonomija: 4
  • Proizvođač: Max Mobile
  • Vodootpornost: Nema
  • Dizajn: Silikonski vrh
  • Baterija: 40 mAh + 300 mAh
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MaxMobile T11 e-Sports TWS

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MaxMobile T11 e-Sports TWS - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.