Razer Naga Trinity

Razer Naga Trinity

Razerova Naga poznati je MMORPG miš koji također ima i verziju namijenjenu MOBA igrama

Elitna modularnost

Razer je odlučio spojiti te dvije verzije i dodati treću, namijenjenu FPS igračima kroz izmjenjive stranice. Naga Trinity prva je verzija Nage s optičkim senzorom i koristi PMW-3389 koji je među najboljim senzorima. Ne pati od problema s angle snappingom, gubljenjem mogućnosti praćenja pokreta niti s akceleracijom.

Kvaliteta izrade je odlična, na što smo navikli od Razera, svi paneli savršeno se poklapaju. Veći dio kućišta napravljen je od mat crne plastike, dok je odmorište za palac prekriveno gumom s rebrastim uzorkom koja promovira znojenje. Kod trešnje primjetno je zveckanje kotačića koje ne utječe na iskustvo korištenja miša.

Oblik Nage vrlo je širok i među najnesigurnijim je oblicima jer prstenjak i mali prst tjera u točno zadani položaj, dok je lijeva strana prilično sigurna kod korištenja stranice namijenjene za FPS igre. Masa od 113 grama daleko je od idealne, no isto tako nije osjetna zbog same širine kućišta. Težište je pomaknuto prema stražnjoj strani miša, no to također nije toliko primjetno zbog samih dimenzija miša.

Kotačić pomalo pluta jer su koraci loše definirani te ga je prilično teško pritisnuti. Klikovi su odlični kao kod većine Razerovih miševa, dok su bočne tipke ispodprosječne zbog slabog klika pri pritisku te spužvastog osjećaja zbog korištenja membrana umjesto mehaničkih prekidača.

Razer Naga Trinity definitivna je preporuka za casual igrače, dok je za kompetitivno igranje prilično loš odabir. Isplativost je odlična jer dobivate tri miša u jednom, no za kompetitivno igranje je neisplativ zbog vrlo nesigurnog oblika te prevelike mase.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Razer Naga Trinity

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer Naga Trinity - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.