Kingston Pulsefire FPS miš i Fury S Pro podloga: Match made in HyperX

Kingston Pulsefire FPS miš i Fury S Pro podloga: Match made in HyperX

Brand se polako, ali sigurno širi PC periferijom, a sada su se okušali i s prvim mišem te, naravno, podlogom s isprintanim logom za malo extra brand awareness-a.

Podloga

Začinimo malo stvari i krenimo prvo od podloge. Dolazi u četiri veličine, ovisno o vašim potrebama, a rub je šivan na dovoljno robustan način da vjerujemo kako će preživjeti duže vrijeme korištenja. Tu je, naravno, i negativna strana, a to je da ako vam tipkovnica prelazi rub podloge, bit će prilično nestabilna. Ovu smo podlogu koristili tijekom testiranja mehaničkih tipkovnica iz prošlog broja, pa možemo sa solidnim iskustvom reći da će nogica tipkovnice na strani koja nije na podlozi pomoći u stabilizaciji, no svejedno budite sigurni koju veličinu trebate, ili pak uzmite podlogu na koju će stati i tipkovnica. Površina je glatka i miš lagano njome klizi te nismo primijetili da se uprljala za vrijeme korištenja. Tekstura omogućuje odlično prepoznavanje pokreta od strane optičkih miševa te se doima dovoljno čvrsto da se neće brzo izlizati, no taj dio nismo mogli testirati u kratkom roku.

hyperx podloga
Donja strana podloge prekrivena je gumenom teksturom koja je čvrsto drži na mjestu bez obzira koliko agresivno gejmate. Od detaljnih specifikacija tu su četiri veličine: SM, M, L i XL. Sve četiri imaju debljinu podloge od 4 mm na rubovima i 3 mm same podloge. Širina i dužina za SM je 290 x 240 mm, za M je 360 x 300 mm, za L je 450 x 400 mm te za XL iznosi 900 x 420 mm. Podloga je napravljena od gume i tkanine.

Miš

Miš k’o miš. Prvi koji je HyperX izbacio na tržište te smatramo kako su sve detalje uspjeli odraditi solidno za prvu verziju proizvoda. Ima standardnih šest tipki: lijevi i desni klik, naprijed / nazad gumbe pored pozicije za palac koji su solidnih dimenzija, tako da neće smetati pri korištenju miša, a kada vam zatrebaju, lako će ih se dohvatiti. Tu je još tipka u sredini koja svijetli u četiri različite boje i označava DPI osjetljivost miša, a može se birati u četiri razine. Ostaje još scroll wheel koji ujedno služi i kao šesta tipka.

hyperx mis

Od spomenutih razina osjetljivosti imamo 400, 800, 1600 i 3200 DPI vrijednosti, svaku sa svojom bojom. Koristi Pixartov senzor PMW3310 za koji se u zajednici smatra da je jedan od najboljih, pogotovo za FPS igre. Kada u to zbrojimo i ogromne podloške na mišu koji osiguravaju ujednačeno kretanje po podlozi, imamo vrlo solidnog igrača u ringu. Ugodno sjeda u ruku, a grip miša povećavaju i gumene strane kako bi što bolje ležao u ruci.

Od ostalih hardverskih zanimljivosti imamo Omron switcheve s čvrstim odazivom koji bi trebali izdržati do 20 milijuna klikova, 1000 Hz brzinu osvježavanja informacija o stanju miša i crvenu LED rasvjetu, što mu sigurno diže i performanse, a USB kabel je pleten, pa je savitljiviji i otporniji od onih gumenih na habanje. Težina miša je 95g i solidan je izbor za svakoga tko ne želi ekstremno gamerske detalje poput zamjenjivih utega ili stranica miša.

Više informacija

  • Ergonomija: 4
  • Ukupna ocjena: 4,2
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Model: HyperX PulseFire FPS
  • Proizvođač: Kingston
  • Akceleracija: 30G
  • Broj tipki / programibilne: 6
  • Konekcija: USB kabel
  • Ostalo: "Samo“ crveno osvjetljenje, dobro sjedi u ruci, minimalistički
  • Plus: Jednostavan, dokazano dobar senzor, lako leži u ruci
  • Minus: Nije softverski podesiv
  • Ustupitelj i cijena: Kingston www.kingston.com 426,55 kn miš 149,00 kn podloga
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Kingston Pulsefire FPS miš i Fury S Pro podloga: Match made in HyperX

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kingston Pulsefire FPS miš i Fury S Pro podloga: Match made in HyperX - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.