Prvi pogled: Shuttle XPC Slim DH370

Prvi pogled: Shuttle XPC Slim DH370

Mini računala su iznimno popularna i čini se kako iz dana u dan možemo sve moćnije komponente utrpati u kućišta sve manjih dimenzija. Shuttle je jedan od pionira u svijetu mini računala obzirom da spadaju među kompanije koje su prve predstavile posve funkcionalna računala manjih dimenzije. 

Iz Shuttlea nam je na test pristigli njihovo najnovije XPC mini računalo DH370. Riječ je o barebone mini računalu koje unutar robusnog, minijaturnog kućišta donosi podršku za Intelove procesore Cofee Lake. Ovaj je Shuttleov XPC ponajprije namijenjen industrijskoj uporabi odnosno bilo kakvoj profesionalnoj primjeni. Obzirom na priloženi VESA adapter ovo mini računalo ćete lako i brzo montirati sa stražnje strane nekog monitora čime štedite prostor. Profesionalnu namjenu jako dobro naglašava i odlična opremljenost. Podržan je istovremeni prikaz na tri Ultra HD monitora putem HDMI 2.0b priključka, a na raspolaganju su vam i četiri USB 3.1 priključka, dva dual Gigabit LAN i dva serijska priključka.  

Glavna prednost ovog Shuttleovog mini-profesionalca je svakako podrška za Intelove procesore Cofee Lake, što drugim riječima znači kako u ovako minijaturno kućište možete ugraditi prilično moćan procesor s primjerice šest jezgri. Imajte međutim na umu kako su podržani isključivo procesori s maksimalnim TDP-om od 65 vata što je ograničenje koje diktiraju male dimenzije odnosno ugrađeni rashladni sustav. Shuttleov XPC DH370 je barebone mini računalo što znači da ćete sami morati ugraditi željeni procesor, radnu memoriju i odgovarajući disk za pohranu podataka. Možete ugradit klasičan S-ATA disk ili korisiti dostupan M2 PCie NVMe utor za SSD-ove.

Ukupnog gledano Shuttle XPC Slim je kompaktno i minijaturno barebone računalo koje krasi odlična opremljenost i podrška za Intelove procesore Cofee Lake. Ukoliko vam je potrebno mini računalo za industrijsku primjenu s moćnim procesorom ovo će biti prilično zanimljivo rješenje. Detaljan test ovog XPC mini računala donosimo uskoro.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Prvi pogled: Shuttle XPC Slim DH370

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Prvi pogled: Shuttle XPC Slim DH370 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.