Fitbit Versa Lite

Fitbit Versa Lite

Još lakši Fitbit

Fitbitova Versa privukla je mnoge svojim malim dimenzijama i niskom masom, no Fitbit je otišao korak dalje i dodatno olakšao svoj laki pametni sat.

Fitbit Versa jedan je od satova koji pametno korača granicom između klasičnog i fitness sata te se u masi ističe svojom jednostavnošću. No za tu jednostavnost potrebno je platiti prilično visoku cijenu. Fitbit je kao logičan potez napravio olakšanu verziju Verse, koja po nižoj cijeni nudi većinu funkcionalnosti punokrvne Verse. Jedan od najimpresivnijih značajki originalne Verse zadržan je u Lite verziji, a to je aluminijsko kućište s odličnom završnom obradom. Naša testna Versa Lite ima kućište srebrne boje koje izgleda vrlo atraktivno te blago podiže inače vrlo jednostavan dizajn. Uz lagano kućište Fitbit je Versi Lite dao i lak, fleksibilan remen koji Versu Lite čini ergonomski odlično izvedenim satom koji nećete niti osjetiti ni nakon cjelodnevnog nošenja.

Dijeta: Pri “olakšavanju” Versa Lite izgubila je i dvije fizičke tipke koje su bile korisne pri navigaciji

Versa lite 3

 

Kod olakšavanja Versa Lite je izgubila dvije od triju tipki koje su omogućavale bržu navigaciju, tako da je kod navigacije potrebno osloniti se na zaslon osjetljiv na dodir. Taj je zaslon LCD s vrlo dobrom kvalitetom prikaza i vrlo dobrom vidljivošću na izravnom sunčevu svjetlu. Ključne funkcionalnosti koje je Lite verzija Verse izgubila jesu asistencija kod vježbanja i mogućnost pohrane glazbe na internu memoriju. Iako je asistencija kod vježbanja vrlo korisna značajka, nije ni približno korisna kao mogućnost pohrane glazbe na internu memoriju.

Estetika: Versa Lite jednostavnog je i elegenatnog dizajna

Versa lite 4

Srećom, Versa Lite vam omogućava da kontrolirate glazbu na pametnom telefonu, tako da ne morate vježbati u tišini, no isto tako ćete sa sobom morati ponijeti i telefon. Versa Lite zadržala je vodootpornost na dubinama do 50 metara, tako da možete roniti do mile volje. Jedna od mana „prave“ Verse jest autonomija, koja iznosi oko 4 dana i Lite verzija nažalost nije uspjela ispraviti tu veliku manu. Fitbit je napravio nekoliko odličnih i nekoliko upitnih poteza kod dizajniranje Lite verzije jednog od svojih najpopularnijih satova, no kao cjelina Versa Lite je odličan pametan sat za one koji traže kvalitetan sat i spremni su mu oprostiti nešto lošiju autonomiju.

Više informacija

  • Model: Versa Lite
  • Proizvođač: Fitbit
  • Ekran: 300 x 300, 1.34", Transflective LCD
  • Ostalo: Akcelerometar, žiroskop, magnetni senzor, HR, senzor svjetla
  • Ustupitelj i cijena: Techno-Mag, 1.399,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Fitbit Versa Lite

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Fitbit Versa Lite - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.