Thermaltake ToughPower iRGB Plus 850W Platinum

Thermaltake ToughPower iRGB Plus 850W Platinum

Za ekstremne buildove

Thermaltake u svojoj RGB obitelji proizvoda ima i solidna napajanja dostojna svakog premium builda, a rasvjeta je, naravno, opcionalan bonus.

Napajanja su jedna od najbitnijih komponenti računala koja se često ostave za kraj kod slaganja računala. No stabilan napon te osiguranje od nepredviđenih uvjeta električne mreže ogroman su bonus računalima za njihovu dugovječnost.

RGB je, naravno, u ThermalTakeovom stilu ugrađen i u napajanje te se u potpunosti može kontrolirati softverom. Naravno, tu je i odličan i tih 140 mm ventilator koji osigurava rad napajanja.

Thermaltake iRGB ToughPower 850W 1

Ovo napajanje od 850W ima Platinum certifikat s vrhunskim performansama za napajanje te gubi vrlo malu količinu struje. Potpuno je modularno te svoj build možete minimizirati, koristeći samo potrebne žice za napajanje kako biste imali čist i atraktivan build. Unatoč robusnoj ponudi, zadržava dužinu od 160 mm, no imajte na umu da je potrebno još prostora za same konektore žica prije nego se odlučite na određeno kućište. Naravno, ima sve potrebne konektore koje možete poželjeti te je kompatibilan s novim AMD-ovim, ali i Intelovim matičnim pločama koje sve češće zahtijevaju više od osam dodatnih pinova za napajanje procesora gdje ih iRGB ima 4 x 4. Napajanje je jedno od rijetkih s potpuno digitalnom platformom koja obavlja kompletnu kontrolu napajanja te mu daje dodatne mogućnosti. Ventilator koji hladi napajanje se ne zaustavlja, no zahvaljujući hidrodinamičkom ležaju vrlo je tih te ima vrlo dugi radni vijek trajanja. Cijelo napajanje ima i 10-ogodišnju garanciju potvrđujući kvalitetu izrade napajanja.

Softver koji dolazi s ovim napajanjem dostupan je na računalu koje ga koristi te podatke šalje u cloud, pa ih potom možete vidjeti i na mobilnim uređajima

Digitalna kontrola

No osim odličnih performansi, imamo i dodatne mogućnosti zahvaljujući digitalnom kontroleru. Naime, napajanje se putem internog USB headera na matičnoj ploči povezuje s računalom te Thermaltake nudi aplikaciju, kako za PC, tako i za mobitel, koja vam pruža uvid u stanje vašeg napajanja, kao i performanse. Također nudi statistiku potrošnje energije pojedinih komponenti, što je i solidna mogućnost pomoću koje možete vidjeti slučaj u kojem neka komponenta ne funkcionira kako bi trebala. Glavni cilj aplikacije je da vas informira o potrošnji energije te po mogućnosti smanji emisiju CO2. Također je moguće bežično putem mobitela pratiti sve te podatke i po potrebi i ugasiti računalo da ne troši energiju uzalud. Cijelim sustavom se upravlja putem Cloud tehnologije gdje se bilježi povijest potrošnje energije kako bi se obrazovalo korisnike i uputilo na potencijalne uštede.

Softver koji dolazi s ovim napajanjem dostupan je na računalu koje ga koristi te podatke šalje u cloud, pa ih potom možete vidjeti i na mobilnim uređajima

TT

Proizvođači napajanja s potpunom digitalnom kontrolom su rijetki te Thermaltake nema veliku konkurenciju na ovom području zasada, pa tako i nudi jedinstvene mogućnosti svojih napajanja.

Više informacija

  • Model: ToughPower iRGB Plus 850W
  • Ukupna ocjena: 4,7
  • Performanse: 5
  • Proizvođač: Thermaltake
  • Nazivna snaga napajanja: 850W
  • Korekcija faktora snage: Da, aktivna, digitalna
  • Učinkovitost, certifikat: 80+ Platinum, Lambda-B
  • Modularna izvedba: Da
  • Ventilator: 140 mm
  • Konektori: ATX 12V 8 x 2, SATA x 12, PCI-E 8 x 6, MOLEX x 4, Floppy x 1
  • Minus: Cijena, ventilator se ne gasi pri nižim opterećenjima pa je nakupljanje prašine konstantno
  • Plus: Softverska kontrola, mobilna aplikacija, performanse
  • Ustupitelj i cijena: Thermaltake, www.thermaltake.com, 1.350 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Thermaltake ToughPower iRGB Plus 850W Platinum

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake ToughPower iRGB Plus 850W Platinum - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.