Prvi pogled: Trust Rath GXT 420

Prvi pogled: Trust Rath GXT 420

Na tržištu postoji veliki broj gamerskih slušalica s mikrofonom, međutim poprilično je teško pronaći slušalice koje možete koristiti s velikim brojem raznih uređaja. Trust je svoj model gaming slušalica pod nazivom Rath upravo zamislio kao svojevrsni švicarski nožić, obzirom da je riječ o multiplatformskim slušalicama koje možete koristiti i na konzolama, osobnom računalu, smartphoneu ili tabletu.

Preciznije Rath će vam uredno raditi s PlayStationom 4, Xboxom One, PC-jem, Nintendovim Switchem, kao i svom silom pametnih telefona ili tableta, pod uvjetom da posjeduju uobičajeni 3,5 mm priključak za slušalice. Dizajn ovih slušalica je poprilično nenametljiv, a kvalitetu izrade bismo najkraće mogli opisati vrlo dobrom. Slušalice posjeduju izvlačni mikrofon, kao i odgovarajući kontroler za podešavanja glasnoće koji je dio samog kabla. Spomenuti kabel je inicijalno prilično kratak (1m) što predstavlja odgovarajući nedostatak, međutim u paketu s slušalicama dobit će i "produžni" kabel dužine 1 m s dodatna dva audio priključka.

Same slušalice su prilično udobne za dugotrajne korištenje, ušne školjke se mogu zakretati, a naglavni dio omogućava dobru razinu podešavanja. Odličnu kvalitetu zvuka trebali bi osiguravati 50 mm zvučnici. Nakon kraćeg druženja s ovim slušalicama naš je dojam kako je kvaliteta zvuka, prvenstveno u igrama, prilično dobra. Zvučni efekti su vrlo dobro definirani i zvuk je dovoljno moćan. Ključna prednost Trust Rath gamerskih slušalica međutim svakako je njihova multiplatformska namjena što vam omogućava da ih koristiite s velikim brojem različitih uređaja od računala, konzola, pametnih telefona i tableta. Detaljan test ovih zanimljivih slušalica donosimo uskoro.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Prvi pogled: Trust Rath GXT 420

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Prvi pogled: Trust Rath GXT 420 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.