Logitech G533

Logitech G533

U borbu bez žice

Iako su mnogi igrači skeptični oko bežične periferije Logitechov sustav nudi maksimalnu pouzdanost i minimalnu latenciju.

Logitechov G533 bežičan je gaming headset, što će zasigurno odvratiti dio igrača koji smatraju da bi sva periferija trebala biti povezana žicom kako bi se osigurala maksimalna pouzdanost i što manja latencija. Za one koji su voljni probati gaming audio bez žice, Logitech je napravio odličan headset.

Kvaliteta je zvuka dobra, što je za očekivati od headseta s Pro-G driverima, no pritom su neizbježne i njihove mane. Vidoki su tonovi prisutni i imaju solidnu definiciju. Srednji su tonovi prisutni, iako nedovoljno, i imaju dobru definiciju.

Niski su tonovi prisutni, no isto su tako prilično neprecizni, tako da prilikom slušanja glazbe bas može zvučati prilično mutno. Stvar postane još gora kada se poigrate ekvalizacijom jer niski tonovi postanu toliko agresivni i dominantni da uzrokuju distorziju. Kvaliteta izrade vrlo je dobra.

Unatoč tome što se radi o većinski plastičnoj konstrukciji, G533 ne ostavlja dojam krhkosti. Obruč je metalan, što definitivno pomaže kod izdržljivosti, ali ne i kod ergonomije. Iako je G533 vrlo udoban, sila pritiska definitivno je preniska te bi pri naglijim pokretima headset mogao pasti. To mu je ujedno najveća mana.

Kada kupite skup headset, zadnje što želite jest da vam padne s glave. Tako da, ako ste nespretni, definitivno nije za vas. Za sve ostale ovaj je headset definitivna preporuka jer se radi o dobro izbalansiranom uređaju.

 

usporeni test slušalice pregled modela13

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G533

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G533 - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...