Philips TAH8506

Philips TAH8506

Pravi majstor svih zanata

Philips je u kompaktan dizajn upakirao mnogo mogućnosti, od kojih je svakako najočitija činjenica da slušalice mogu biti povezane žicom ili putem Bluetootha.


Bez obzira koristite li slušalice za gledanje filmova, montiranje videa, igranje igara ili slušanje glazbe, koristite li ih za računalom ili na mobitelu, kvalitetan par slušalica je vjerojatno jedna od najboljih investicija koju možete napraviti za svakodnevnu kvalitetu života. Dok mnogi brendovi segmentiraju različite potrebe kupaca na više pari slušalica, Philips je krenuo u suprotnom smjeru i pokušao jednim setom zadovoljiti sve vaše potrebe.

To je očito iz više mogućnosti ovih slušalica, od kojih je najočitija svakako činjenica da se na uređaj možete spojiti žičano uz pomoć standardnog 2.5 mm AUX utora, ali i bežično putem Bluetootha. Na taj način ste u pokretu slobodni od svih muka žica, ali čim negdje zasjednete i počnete koristiti svoj laptop, spojit ćete se žicom i štedjeti na pozamašnoj bateriji koju je Philips upakirao u ovaj dizajn. Druga, jednako bitna, mogućnost koju treba spomenuti u tom kontekstu jest to da se s jednim parom slušalica možete spojiti na dva pametna uređaja i po potrebi prebacivati između njih. Tako da ćete moći s lakoćom gledati film na tabletu ili računalu, a onda odgovoriti na poziv na mobitelu. Philips je za život ovih slušalica na putu osigurao i čvrstu putnu torbicu koja se nama čini kao potpuni pogodak – brzinski sklopite slušalice, spremite ih u torbicu i ubacite u ruksak. Nama je to bilo savršeno za odlazak na trening, gdje nismo imali problema sa slušalicama, čak ni pri vježbama za koje smo mislili da bi mogle skliznuti s glave pri vježbanju. Slušalice su čvrsto stajale na glavi, što je definitivno plus u našoj knjižici.

 

sluške.jpg

Tipke se nalaze s donje desne strane slušalica, a pomoću njih s kontrolirate ANC, mikrofon i neke druge mogućnosti

 

Mobilna aplikacija

Ključno je za spomenuti da će vam za Bluetooth spajanje, kao i za značajniju kontrolu nad vašim slušalicama trebati Philipsova aplikacija u kojoj ćete namještati postavke zvuka, paliti i gasiti ANC (active noise control), odnosno aktivnu redukciju buke, ili paliti i gasiti opciju upravljanja slušalicama na dodir. Putem kontrola osjetljivih na dodir možete stišavati i pojačavati zvuk, kao i prebacivati na sljedeću pjesmu, odnosno vraćati se unazad. Te opcije su nam bile korisne, ali ako se brinete da ćete slučajno prebacivati pjesme ili doživjeti šok kad navinete zlatne hitove Metallice do kraja dok se polupospani gurate u javnom prijevozu na putu na posao, s lakoćom možete isključiti kontrole na dodir, pa kombinirajte kad će vam biti omogućene, a kad ne. Osim putem aplikacije, ANC možete kontrolirati i fizičkim gumbom na desnoj slušalici, čime ćete si smanjiti količinu odlazaka u aplikaciju – ovisno o tome koliko često mijenjate postavke na svojim slušalicama.

O ANC-u će također uvelike ovisiti i trajanje baterije na TAH8506 slušalicama. Naime, ako imate upaljen ANC jedno punjenje će vam potrajati otprilike 45 sati, dok se s isključenom redukcijom buke ta brojka penje i do 60 sati. To su vrlo dobre brojke koje ove slušalice smještaju, u najmanju ruku, u konkurenciju za vrh ponude, ovisno o tome koliko koristite ANC. Kad tome nadodate i relativno brzo punjenje – baterija će se napuniti za dva sata, dok će vam za dodatnih pet sati slušanja glazbe biti dovoljno svega petnaest minuta punjenja – za zaključiti je kako s ovim slušalicama nećete imati puno problema s baterijom i njenim pražnjenjem u ključnom trenutku.

 

slušjke2.jpg

Kutija je dovoljno prostrana da u nju stanu slušalice i svi dodaci koji dođu uz njih

 

tabls.png

 

 

Više informacija

  • Model: TAH8506
  • Ukupna ocjena: 4,5
  • Performanse: Odlične
  • Mogućnosti: Dobre
  • Cijena: Vrlo dobra
  • Proizvođač: Philips
  • Tip: Over-ear žičane i bežične slušalice
  • Dodatno: Apple Siri i Google pomoćnik kao glasovni pomoćnici
  • Načini spajanja: Stereo kabel s priključkom 2,5-3,5 mm, Bluetooth 5.0 (A2DP, AVRCP, HFP)
  • Baterija: Do 45 sati s ANC, do 60 bez
  • Dimenzije / masa: 275 g
  • Osjetljivost: 105 dB
  • Plus: Vrlo dobra kvaliteta zvuka koju dodatno možete prilagoditi svojem ukusu u Philips aplikaciji za slušalice, trajanje baterije
  • Minus: Učestali odlasci u aplikaciju nisu za svakoga
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Philips TAH8506

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips TAH8506 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.