Razer Lancehead Tournament Edition

Razer Lancehead Tournament Edition

Razer Lancehead TE savršeno je simetričan miš koji će se osobito svidjeti ljevacima, koji su uvelike zapostavljeni kada su u pitanju dobri optički miševi

Simetrični Razer

Senzor koji Lancehead TE koristi je PMW-3389 koji se koristi u svim boljim Razerovim optičkim miševima.

PMW-3389 među najboljim je senzorima po pitanju mogućnosti praćenja pokreta uz vrlo visoku rezoluciju od 16000 DPI. Lancehead TE ima vrlo dobru kvalitetu izrade koju iznevjerava tek mogućnost pomicanja LMB i RMB tipki lijevo-desno. Na ostatak kvalitete izrade nemamo prigovora, nema primjetnih zveckanja niti ikakvih drugih znakova lošije izrade. Većina kućišta izrađena je od mat crne plastike glatke teksture, dok su bočne stranice prekrivene gumom koja, nažalost, promovira znojenje.

Oblik Lanceheada TE je nesiguran zbog stražnjeg dijela miša koji se širi, što kod nekih korisnika može uvelike otežati pronalaženja udobnog položaja prstenjaka i malog prsta na mišu. Masa od 103 grama nije baš idealna, no isto tako distribucija iste je dovoljno dobra da ne utječe pretjerano na performanse. Svejedno bismo voljeli vidjeti da Razer svoje miševe stavi na dijetu te da svakome skine barem 5 grama mase.

Težište je pomaknuto blago prema unazad, no ne dovoljno da utječe na korištenje. Lancehead TE ima kotačić s dobro definiranim koracima, no kao i Basilisk, preteško ga je pritisnuti, što može dovesti do slučajnog pomicanja kotačića. Klikovi traže gotovo savršenu količinu sile za pritisak, dok su bočne tipke vrlo dobre.

Imaju blago prevelik hod, no feedback, odnosno klik kod pritiska je dobar, tako da je malo dulji hod oprostiv. Kabel je pleten, no ne pruža mnogo otpora, iako i dalje nije na nivou dobrog gumenog kabela. Lancehead TE preporučamo prvenstveno ljevacima, no i svima koji traže dobar i kvalitetan simetrični miš. Zbog pomalo nesigurnog oblika preporučamo probu prije kupnje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Razer Lancehead Tournament Edition

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer Lancehead Tournament Edition - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...